Cani personalizate – cadoul potrivit pentru seful tau

0 Shares
0
0
0

Este ziua sefului tau si nu stii ce cadou sa ii cumperi? Sunteti o echipa si trebuie sa vii cu o solutie in acest sens? Oricum ar fi, o decizie de grup sau una individuala, daca vei opta pentru o cana personalizata, cu siguranta nu vei da gres.

Cani personalizate pentru sefi

Cu acest cadou iti vei surprinde atat seful, cat si colegii. Astfel, poti opta pentru o cana in forma de halba, daca iti cunosti seful ca fiind iubitor de bere. Daca nu, poti alege o cana personalizata cu un mesaj prin care sa ii transmiti ca este admirat, ascultat si respectat de catre angajati sau chiar sa ii transmit un mesaj indraznet si jucaus, daca relatia dintre el si angajati este una mai apropiata si mai prietenoasa.

Mai poti alege o cana de auto-amestecare in care seful va privi cum dupa o simpla pasare cafeaua sau ceaiul se vor transforma intr-un vartes fierbinte de culoare. Daca ai un sef care iubeste filmele politiste sau trebuie sa stie absolut tot ce se intampla in companie, parand un bun detectiv, atunci poti sa alegi o cana detectiv sau tricouri personalizate pe aceasta tema.

Desigur, o cana personalizata pentru masina ar reprezenta de asemenea un cadou inspirat daca seful este un sofer inrait. Mai mult decat atat, poti opta pentru o cana termoizolanta, chiar fosforescenta, cu maner in forma preferata sau in culorile dorite.

In cazul in care ai o sefa, atunci poti opta pentru o cana personalizata cu un mesaj motivational sau o cana cu creta atasata pentru a-si putea scrie mesajele dorite pe cana respectiva.

Daca este o iubitoare de lucruri mici si pretioase, ii puteti ascunde in cana respectiva bijuteria dorita, lasandu-i amintire si un mesaj prietenos si calduros pe cana, in interiorul sau in exteriorul acesteia. De asemenea, daca ii place foarte mult cafeaua, poti opta pentru o cana de cafea personalizata, cu lingurita atasata, pe care sa o aiba in fiecare zi la birou.

De altfel, in cana respectiva mai puteti ascunde si un voucher la SPA, un voucher pentru o vacanta, un stilou sau chiar o esarfa fina si eleganta.
Canile personalizate sunt cadouri ideale pentru aproape orice eveniment, de la o cununie civila, pana la un botez, o aniversare, o onomastica, Valentine’s Day, luna martie, Craciun sau Paste.

O cana intotdeauna va reprezenta un cadou inspirat, un lucru care va fi folosit cu siguranta de catre sarbatorit. Iar daca pe cana personalizata mai este si un mesaj puternic, o imagine de suflet sau un mesaj motivational preferat, cu siguranta acest cadou va fi cel mai inspirat si cel mai bine primit. Mai mult decat atat, canile personalizate se gasesc intr-o gama variata de preturi, atat in magazinele online, cat si in cele traditionale.

0 Shares
You May Also Like