Traseu calare cu picnic in Muscel – o experienta altfel

0 Shares
0
0
0

Bucura-te de o experienta unica alegand un traseu calare cu picnic in Muscel!

Esti in cautarea unei experiente memorabile in aer liber? Ce zici de un traseu calare cu picnic in Muscel? Asa ca pune-ti casca si cizmele, pentru ca vom explora impreuna cele mai frumoase locuri din zona Muscel! Va fi o escapada la munte pe care nu o vei uita prea curand pentru ca vei experimenta calaria intr-un mod inedit.

Iata cateva informatii de care ai nevoie pentru a te bucura la maxim de aceasta experienta:

Instruirea: pregateste-te pentru aventura

Inainte de a incepe traseul, va trebui sa participi la o sesiune de instruire care dureaza aproximativ 30 de minute. Instruirea va include informatii despre echipamentul de calarie, cum sa conduci calul si cum sa te simti confortabil pe el. Instruirea este importanta pentru a te ajuta sa te bucuri de traseu in siguranta si confort.

Distribuirea cailor

Odata ce instruirea s-a incheiat, va urma distribuirea cailor. Participantii se vor prezenta si in functie de greutatea, aptitudinile si experienta fiecaruia in materie de calarie, se va face distribuirea cailor. In functie de nivelul de experienta, vei primi un cal care ti se potriveste cel mai bine.

Urcarea pe traseu

Dupa distribuirea cailor, vei fi pregatit sa incepi traseul. Urcarea pe traseu va dura aproximativ 2 ore jumatate si vei avea parte de privelisti impresionante asupra Muntilor Fagaras. Vei fi inconjurat de munti, paduri si rauri cristaline. Acesta este momentul perfect sa iti faci poze si sa iti petreci timpul in natura. In timpul traseului, ghidul va fi alaturi de tine pentru a te ajuta sa te simti confortabil si in siguranta.

Pauza la stana din Poiana Fetii

Dupa o calatorie plina de aventura, ajungeti la locul pregatit pentru picnic. Inconjurati de natura si peisaje impresionante, bucurati-va de gustarile pregatite, aerul curat si linistea atat de dorita de toti!

La aproximativ 1100 de metri altitudine, vei ajunge la o statie unde vei putea face o pauza si te vei bucura de un pranz haiducesc pregatit de tine si de ceilalti participanti. Veti aduna lemne, veti face focul si veti gati celebrul bulz. Aceasta este o oportunitate excelenta de a socializa si de a-ti dezvolta abilitatile de supravietuire in natura.

Urcarea la 1.400 metri altitudine

Cei mai experimentati calareti pot alege sa continue traseul si sa ajunga la altitudinea de 1.400 de metri. Aceasta este o oportunitate excelenta de a experimenta calaria la nivel avansat si de a obtine o priveliste impresionanta asupra Muntilor Fagaras. Ceilalti, care nu se simt pregatiti sau confortabil sa urce mai departe, te vor astepta aici, la stana. Poti face o plimbare usoara pe jos, te poti tolani sau soare sau pur si simplu iti poti clati ochii cu natura atat de generoasa din zona.

Coborarea

Pe la ora 16:00, incepe coborarea catre sat.

Traseu calare cu picnic in Muscel – pentru orice nivel

Exista 3 variante de traseu astfel incat sa gasesti varianta perfecta pentru tine sau pentru prietenii tai:

  • Daca esti un incepator, nu trebuie sa iti faci griji! Vei avea alaturi doi insotitori care te vor ajuta sa te familiarizezi cu echitatia si sa iti imbunatatesti abilitatile. Veti merge pe un traseu usor si se va face o oprire la o altitudine de 1.100 metri, unde veti putea savura un picnic delicios si veti putea admira privelistea superba.
  • Daca esti un intermediar si vrei sa experimentezi mai mult, ai optiunea de a depasi cei 1.100 de metri, daca iti vei demonstra abilitatile. Vei fi insotit de doi ghizi experimentati care te vor ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile si sa te simti mai increzator. Vei fi incantat sa descoperi peisaje spectaculoase si vei putea savura un picnic la inaltime.
  • Daca esti un avansat, vei avea ocazia de a explora mai mult si de a urca la o altitudine de 1.400 metri, alaturi de un insotitor experimentat. Acest traseu este recomandat doar pentru cei cu experienta si care sunt confortabili in timpul calariei. Vei putea savura un picnic cu o vedere uluitoare asupra imprejurimilor.

Traseu calare cu picnic in Muscel: distractie sau romantism

Daca vrei sa mergi impreuna cu un grup sau sa fie o plimbare romantica, din nou tu decizi:

  • In ceea ce priveste pachetele disponibile, daca vrei sa impartasesti experienta cu prietenii tai, atunci pachetul Start Riding este perfect pentru tine. Vei fi alaturi de un grup mai mare si vei putea cunoaste si alte persoane pasionate de calarie.
  • Daca doresti o experienta mai romantica alaturi de persoana iubita, atunci pachetul In Love (with Horses) este cea mai buna alegere. Vei avea o zi romantica, explorand imprejurimile si savurand un picnic delicios in natura.

Indiferent de nivelul tau de experienta si de alegerea pachetului, traseul calare cu picnic este o experienta unica si minunata, care va ramane cu tine pentru totdeauna. Asa ca nu mai sta pe ganduri si fa-ti rezervarea chiar acum pentru a te bucura de aventura ta calare!

0 Shares
You May Also Like