Care este cel mai cautat Bosch?

0 Shares
0
0
0

Care este cel mai cautat Bosch?De ceva vreme deja traim consecintele unor gandiri economice deficitare, ce au condus catre o teama a oamenilor de a mai investi in orice parea pana nu demult un adevarat obiect de interes general. Mult mai cumpatati, unii indivizi aleg sa isi pastreze economiile astfel incat sa stie de existenta acestora, lasand sa scape anumite sume doar in investitii sigure, si evetual banoase.

Spre exemplu, la ultimul Black Friday organizat anul trecut, desi ca regula generala inainte de eveniment nimeni nu achizitionat absolut nimic, ne-am trezit in fata unei avalanse de achizitii de obiecte electrocasnice, pentru care banii par a fi curs in adevarate rauri.

Fara a se gandi daca vor ajunge sau nu in vreun service de reparatii masini de spalat, multi dintre utilizatori au ales cele mai ieftine dintre aceste modele, care insa  prezentau o oarecare garantie si un pret pe masura caracteristicilor.

Dintre cele mai achizitionate modele de masini de spalat de departe ies in fata masinile de la LG si Whirlpool. Fiind unele dintre cele mai cunoscute, acestea par a-si fi meritat investitia, mai ales daca judecam dupa faptul ca reducerile au privit si modelele mai noi, de tipul celor dotate cu afisaj digital  si un ansamblu electronic superior modelelor cunoscute pana acum.[adsenseyu1]

La fel de cautate au parut a fi si masinile de spalat rufe de la Bosch. Desi numele pare a fi mult mai cunoscut in domeniul producerii de echipamente si scule, iata ca se numara cu succes si printre preferatele utilizatorilor in ceea ce priveste curatenia hainelor. Unul dintre cele mai cunoscute astfel de modele este si masina de spalat Bosch WAQ28461BY, achizitionata de catre un numar mare de persoane datorita caracteristicilor tehnice si a pretului destul de accesibil.

Punctul de atractie al acestei masini de spalat este cuva din inox si materiale compozite, cu fibra de sticla si fibra de carbon, care asigura o rezistenta sporita atat la impact si socuri cat si la substantele chimice ce pot fi daunatoare din punct de vedere coroziv.

Ca orice masina de spalat care se respecta si acest model este dotat cu o serie de tehnologii inovatoare, precum: sistemul pentru eficientizarea consumului de apa (care la cei de la Bosch poarta denumirea de Active Water), sistemul pentru reducerea nivelului de zgomot in timpul spalarii si centrifugarii numit AntiVibration Design , dispozitive pentru identificarea folosirii detergentilor de rufe in forma lichida, compartimentul special ce asigura functia de autocuratare, sistemul de identificare a supra-dozajului cu detergenti si sitemul Sistem 3D AquaTronic.

Deosebit de importanta este capacitatea masinii de spalat de a spala rufele in functie de textura fiecareia, sistemul WaveDrum fiind cel care, datorita formei speciale a cuvei poate spala diferit hainele delicate de cele ce necesita curatare intensiva.

Masina de spalat pare intrutotul dedicata asigurarii unui nivel ridicat de protectie, aceasta dispunand de sisteme de protectie in cazul copiilor, sisteme de protectie impotriva inundatiilor, al supradozajului, sisteme de semnalizare a spumarii excesive si multe alte astfel de functii destinate utilizarii in conditii de maxima siguranta a masinii de spalat.

Programele de care beneficiaza masina de spalat sunt deosebit de variate, incapand de la programe cu durata redusa si pana la programe special destinate curatarii intensive a tesaturilor. Aici intervine intr-o foarte mare masura functia Vario Perfect, o optiune ce permite spalarea in orice conditii, la orice temperatura sau program selectat, in functie de orice tip de tesatura, in conditii perfecte de curatare.

[adsenseyu1]

Alte programe ce asigura o functionare deosebita a masinii sunt: programul bumbac, delicate, lana, sport, programul special pentru reducerea consumului de energie, programul pentru spalare manuala sau cel pentru tesaturi foarte voluminoase (haine groase, geci, pilote).

Mai nou, special pentru ultimele generatii de masini de spalat de la Bosch, acestia au implementat noua tehnologie Green Technology Inside, cea care are in vedere reducerea pe cat posibil a consumurilor de apa si energie, facand din aceste obiecte electrocasnice adevarate prietene ale mediului.

Noutatile in acest domeniu nu vor inceta sa apara. Masinile de spalat de la Bosch se numara insa printre cele mai accesibile modele, si printre cele mai durabile. Specialistii in reparatii masini de spalat, precum cei de la Washservice.ro sunt cei care pot sau nu certifica aceste lucruri. Utilizatorii de asemenea. In cazul acestei masini de spalat insa, se poate spune ca si rapoartele de vanzari certifica acelasi lucru: aceste masini de spalat intocmesc un raport perfect calitate pret, demn de luat in considerare.


Alte stiri actuale :

1. Inventie incredibila: Masina de spalat care functioneaza fara apa
2. Masina de spalat pe care o poti controla prin smartphone
3. Cu ce vine nou Samsung în 2014: de la maaina de spalat controlata prin telefon la tabletele pentru companii
4. Service masini de spalat Meister

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…