Care este rolul asigurarilor?

0 Shares
0
0
0

Fiecare afacere este obligata sa detina anumite tipuri de asigurare, indiferent de tipul de activitate pe care il opereaza. Acest lucru este pentru a proteja atat operatorul de afaceri , cat si orice persoana conectata cu compania, indiferent daca este un angajat sau un client.

Printre asigurarile solicitate se numara politele de raspundere generala, care vor acoperi problemele legale si costurile cauzate de vatamarea, cererile de neglijenta, procesele de calomnie sau daunele cauzate de bunuri; compensatia lucratorului, care va acoperi costurile medicale in cazul in care un angajat este ranit la locul de munca; asigurare auto, pentru a acoperi o masina de afaceri sau un vehicul de serviciu; si asigurare de proprietate comerciala, care va acoperi orice proprietate pe care o intreprindere o detine ca un birou sau un magazin pentru a acoperi daunele provocate de vandalism, incendii, furtuni sau chiar revolte.

Luati in considerare cele mai bune oprtiuni pe care le aveti la dispozitie.

Exista insa multe tipuri de asigurari, care nu sunt considerate o cerinta, dar care pot proteja impotriva aproape orice tip de pericol. In functie de tipul de afacere pe care il desfasori, iata patru tipuri de asigurare optionala de afaceri pe care poate doriti sa le desfasurati.

In primul rand, intreprinderile care ofera un serviciu de orice fel pot dori sa se gandeasca la obtinerea unei asigurari de raspundere profesionala. Acest tip va va ajuta daca un client sustine ca a suferit o pierdere financiara din cauza a ceea ce ati facut sau nu a facut – o eroare sau o omisiune. Profesionisti de tot felul, inclusiv medici, avocati, contabili si orice consultant, vor dori sa ia in considerare acest lucru pentru a acoperi cazurile de malpraxis sau neglijenta.

Acoperirea cu umbrele este exact cum suna. Aceasta este o politica generala care sa va acopere daca apare ceva care va depasi suma pe care o aveti deja in acoperire.

Unele politici pot merge mana in mana

Asigurarea pe internet este cea mai noua forma de asigurare de afaceri la domiciliu. Nu pare sa fie nimic mai sigur decat sa faci afaceri din confortul casei tale sau in eterul Internetului. Cu toate acestea, acasa, asigurarea proprietarului de acasa nu va acoperi pierderile pentru o afacere operata acolo. De asemenea, internetul gazduieste virusi si hackeri. De asemenea, ati putea avea nevoie de asigurare ca protectie in cazul unor costume specifice Internetului, precum incalcarea drepturilor de autor software sau acuzatii de publicitate falsa.

Asigurarea de intrerupere a afacerii poate merge mana in mana cu asigurarea de viata pentru compania dvs. Ambele se vor proteja impotriva evenimentelor neprevazute care ar putea provoca perturbarea activitatii. Asigurarea de intrerupere protejeaza impotriva perioadei majore de timp cauzate de un dezastru natural sau un proiect de constructie important. Asigurarea de viata va va proteja partenerii de familie si de afaceri impotriva pierderii talentelor in cazul in care cel mai rau se intampla. De asemenea, poate fi util atunci cand solicitati un imprumut, deoarece poate fi utilizat ca garantie.

Obtineti ajutor profesional

Atunci cand aveti in vedere asigurarea optionala de afaceri, trebuie sa consultati un agent de asigurari de incredere, poate unul pe care un coleg sau alt asociat de afaceri il cunoaste si are incredere. De-asemenea, ar fi mai mult decat ideale serviciile unui avocat specializat in despagubiri asigurari , dat fiind faptul ca acesta va poate oferi cele mai utile informatii in ceea ce priveste despagubirea, daca va fi necesara. Totodata, un asemenea avocat va poate indruma pentru a stii care sunt documentele de care aveti nevoie penru a beneficia de despabugire, si va poate oferi o serie importanta de informatii,

Costul final al pachetului dvs. total de acoperire a asigurarii va fi la fel de unic ca afacerea dvs. Cumparati la diverse companii de asigurari si fiti sinceri cu privire la toate aspectele afacerii dvs. pentru a obtine cele mai calificate cotatii. Asigurati-va ca si verificati acoperirea afacerii dvs. cel putin anual si ori de cate ori apar modificari majore.

Acestea sunt asadar cateva informatii foarte importante, car cu siguranta va vor ajuta sa va ghidati prin diferitele politici si costuri pentru a va ajuta sa gasiti combinatia care va aduce protectia de care are nevoie compania dvs.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…