Care instrumente SEO de la Serpstat sunt eficiente?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care va ocupati de SEO, cu siguranta aveti nevoie de un instrument pentru a analiza concurenta, asa ca va puteti indrepta atentia spre Serpstat Competitor Analysis Tool.

Puteti alege sa folositi doar acest instrument, pentru care puteti plati abonament lunar, sau puteti opta pentru seo collective buying, adica sa cumparati instrumente seo in grup, iar astfel veti plati un singur abonament si veti folosi foarte multe instrumente de care aveti nevoie, printre care si Serpstat Competitor Analysis Tool.

  1.  Serpstat Competitor Analysis Tool

Serpstat Competitor Analysis Tool este Instrumentul de analiza a concurentei Serpstat, si puteti sa obtineti inteligenta competitiva pentru luarea deciziilor strategice, creand un program de marketing digital orientat si adaptati serviciile si produsele pentru a va pozitiona afacerea impotriva concurentei datorita utilizarii acestui instrument performant.

Caracteristici unice ale instrumentului de analiza a concurentei Serpstat

Analizati toti concurentii dvs. online

Obtineti lista completa a site-urilor web si a paginilor in cautare ecologica si platita, care se clasifica pentru cuvintele cheie din aceeasi nisa.

Identificati liderii de nisa

Gasiti paginile cu cea mai buna vizibilitate in nisa – nu numai prin cuvinte cheie specifice. Aflati ce fac liderii de piata pentru a avea succes si folositi tactica lor pentru a va imbunatati site-ul.

Urmati tendintele de vizibilitate si de cuvinte cheie

Concurentii dvs. au puncte slabe si puncte puternice. Serpstat vi le va arata amandoua. Aflati cum isi imbunatateste concurentii site-urile web si tine pasul cu ele.

Monitorizati progresul concurentilor dvs.

Nu va puteti depasi competitorul? Serpstat va va arata punctele lor slabe. Gasiti cuvinte cheie pe care concurentii dvs. le pierd si le folosesc pentru a-si lua locul in SERP.

Obtineti harta cuvintelor cheie a site-ului concurentului dvs.

Aflati ce pagini de pe site-ul concurentului dvs. au un mare rang pentru care cuvinte cheie si pe ce pozitii se claseaza acestea.

1.Serpstat Backlink Analysis Tool

Acesta este un alt tool spre care va puteti indrepta atentia, si care va ajuta sa obtineti un raport detaliat de analiza backlink. Instrumentul va permite sa monitorizati backlink-urile site-ului dvs. web si ale site-urilor concurentilor dvs.

Backlinkuri date istorice pentru ultimii 2 ani

Serpstat va va arata cum au lucrat concurentii dvs. pe backlink-ul dvs. in ultimii 2 ani! Identificati exact momentul in care numarul de backlinkuri creste brusc sau scade. Reactionarea la astfel de modificari in timp si rezolvarea problemelor este o modalitate buna de a evita filtrarea de catre motoarele de cautare.

2.Serpstat Rank Tracking Tool

Acesta este instrumentul de urmarire a rangului Serpstat, care va permite sa monitorizati zilnic clasamentele de pagini web ale concurentilor dvs. si ale concurentilor dvs.

Analiza globala a rezultatelor Top 100 pentru fiecare cuvant cheie monitorizat

Serpstat nu monitorizeaza pozitiile unui singur domeniu, monitorizeaza toate cele 100 de pozitii pentru cuvintele cheie dorite. Inseamna ca puteti obtine date pe orice domeniu din top-100, nu doar domeniile monitorului.

Istoricul SERP dupa cuvinte cheie

Serpstat salveaza pozitiile de top 100 pentru fiecare cuvant cheie monitorizat. Daca un utilizator adauga la proiectul sau un cuvant cheie si o regiune care a fost monitorizata anterior, acel utilizator va avea acces deplin la datele colectate de utilizatorii care au monitorizat anterior acel cuvant cheie.

Gruparea cuvintelor cheie

Cu ajutorul Serpstat puteti imparti cuvintele cheie in grupuri si puteti urmari schimbarea pozitiilor intr-un anumit grup. De exemplu, daca aveti un magazin online care vinde diverse tipuri de produse – veti avea concurenti diferiti in fiecare grup. Serpstat va permite sa monitorizati si sa analizati concurentii cei mai apropiati.

3.Audit avansat al sitului cu Serpstat

Utilizati auditul Serpstat pentru a obtine lista erorilor, adresele paginilor in care au fost gasite aceste erori si recomandari pentru remedierea lor. Urmariti progresul optimizarii dvs. pe pagina cu scorul SDO (Serpstat Domain Optimization), acesta va creste pe masura scaderii erorilor.

Auditul zilnic

Controlezi programul si il poti seta sa ruleze automat auditul cu orice interval. Serpstat salveaza datele fiecarui audit care permite utilizatorilor sa se intoarca si sa urmareasca schimbarea numarului de erori si a scorului SDO.

Remediati erorile

Serpstat este un instrument facut de profesionistii SEO, care stiu cum sa optimizeze un site Web. Pentru fiecare eroare veti primi, de asemenea, recomandarea de remediere a acesteia si o lista a paginilor in care a fost gasita aceasta eroare.

Asadar, acestea sunt cateva dintre instrumentele seo de la Serpstat pe care le puteti avea la dispozitie in cazul in care va veti indrepta atentia spre SeoAccounts pentru a achizitiona unelte seo in grup.

0 Shares
You May Also Like
Ce este o companie SEO?

BlogCe este o companie SEO?

Pâna acum, probabil ati auzit despre beneficiile SEO si de ce fiecare companie are nevoie de serviciile unor…
Ce este un software developer?

BlogCe este un software developer?

Dat fiind faptul ca locurile de munca din domeniul IT sunt o optiune tentanta, o multime de tineri…