Care sunt modalitatile de promovare a unui site web?

0 Shares
0
0
0

Care sunt modalitatile de promovare a unui site web?Social media a capatat o foarte mare amploare astazi, motiv pentru care atunci cand ne gandim sa promovam un site, vom gasi numeroase solutii.

Daca nu aveti experienta in promovarea web, puteti cere ajutorul unei persoane cu experienta in domeniu. Spre exemplu, It Exclusiv va ofera, printre altele, servicii de promovare site web.

De ce sa va promovati site-ul?  Pentru a creste traficul si implicit pentru a va imbunatati afacerea. Odata ce v-ati decis sa fiti prezenti online, aveti un site in care ati investit timp si bani, iar pentru a putea culege roadele muncii dumneavoastra si a va bucura de rezultate bune, este bine sa va faceti platforma web cat mai cunoscuta.[adsenseyu1]

Puteti opta pentru publicitate prin link-uri, bannere sau advertoriale pe site-uri din acelasi domeniu, dar este bine sa va orientati catre trafic cat mai targetat. Astfel, puteti obtine cat mai multe informatii despre nivelul de educatie, varsta sau profesia persoanelor care viziteaza site-ul pe care achizitionati publicitate.

Pentru o buna indexare in  motoarele de cautare, se recomanda sa obtineti backlink-uri de la site-uri cu autoritate. De asemenea, este important ca aceste backlink-uri sa fie cat mai vizibile. O alta modalitate de promovare a site-ului consta in realizarea unei campanii prin e-mail.

Printre cele mai bune metode de promovare se numara retelele de socializare. Astazi sunt folosite de un mare numar de persoane retele precum Facebook, MySpace, Twitter sau Linkedin, pentru a promova servicii sau produse. Prin social media va puteti informa clientii despre noutati, promotii si veti reusi sa cresteti numarul de abonati, care pot deveni clienti fideli.

Pentru un impact puternic asupra unui numar de persoane, se pot realiza comunicate de presa. Acestea ajuta la cresterea notorietatii site-ului si reprezinta o modalitate prin care puteti face reclama produselor si serviciilor pe care le oferiti. In functie de site-ul pe care doriti sa il promovati, se pot face comentarii pe bloguri.

Daca acestea sunt bine realizate, este posibil ca ceilalti utilizatori sa fie interesati sa acceseze link-ul atasat. Astfel, daca puteti oferi printr-un comentariu o informatie utila, este recomandat sa o faceti. In acest fel veniti in sprijinul altor utilizatori, dar si al dumneavoastra.

[adsenseyu1]

Comentariile se pot face si pe diferite forumuri, dar este recomandat sa va orientati catre cele relevante pentru site-ul dumneavoastra. Cat timp veti posta informatii interesante, fara sa exagerati, puteti contribui la cresterea popularitatii site-ului propriu.

Exista site-uri care devin mai cunoscute prin concursurile pe care le organizeaza. Utilizatorii vor fi mereu atrasi de posibilitatea de a castiga premii. Daca veti organiza un concurs prin care oferiti premii in bani sau in obiecte, aveti grija ca acesta sa fie promovat pe mai multe site-uri sau forumuri.

In acest fel, tot mai multe persoane vor afla despre concurs si vor dori sa se inscrie. Promovarea concursurilor se poate realiza cu usurinta prin Facebook si cu siguranta este o modalitate eficienta de a creste traficul site-ului propriu.

Posibilitatile de promovare a unei platforme web sunt numeroase, iar multe dintre acestea nu sunt extrem de costisitoare. In cazul in care nu doriti sa va ocupati singur de cresterea popularitatii site-ului, puteti oricand opta pentru serviciile unor profesionisti.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…