Sfaturi pentru soferii incepatori

0 Shares
0
0
0

Sfaturi pentru soferii incepatoriNu conteaza daca esti sofer de 3 luni sau de 30 de ani cand vorim de obligativitatea asigurarii RCA. Orice sofer din Romania trebuie sa aiba o astfel de asigurare.

Pentru ca cei tineri nu au niciodata suficienti bani, indicat ar fi sa-si incheie o astfel de asigurare la un pret cat mai mic. Site-ul http://www.rcaautoieftin.ro/ ofera o reducere de 100 de lei pentru tinerii sub 28 de ani. Intra chiar acum si vezi despre ce este vorba.

Cand esti incepator, riscul de a gresi in trafic este destul de mare, pentru ca nu ai experienta necesara. Cand esti sofer experimentat, riscul de a gresi in trafic este destul de mare pentru ca te crezi prea sigur pe modul in care conduci.

Orice sofer este supus riscului, iar masina gratis nu ti-o repara nimeni. Pentru a beneficia de o despagubire in urma unui accident, ai nevoie sa inchei chiar acum o polita de asigurare pe www.rcaautoieftin.ro.[adsenseyu1]

Soferii incepatori, fac deseori manevre total neindicate. Cand esti incepator si neexperimentat este bine sa tii cont de anumite sfaturi, sfaturi pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza.

•    Nu condu singur. Recomandarea celor care au cunostinte in domeniu este sa nu conduci singur imediat dupa ce ti-ai dobandit permisul. Este mai bine ca cineva experimentat sa te insoteasca pana in momentul in care te simti suficient de sigur pentru a te descurca singur.

•    Nu condu cand nu te simti pregatit. Multe persoane reusesc sa-si ia permisul, insa cand vine vorba sa se urce la volanul propriei masini, isi pierd din curaj. Daca vrei sa fii sigur de faptul ca esti pregatit, mai poti face cateva ore suplimentare cu instructorul pe care l-ai avut.

•    Nu avea asteptari prea mari inca de la inceput. Nu trebuie sa te asptepti sa fii un sofer profesionist la cateva luni dupa obtinerea permisului de conducere. Totul vine cu timpul. Trebuie sa ai rabdarea necesara si sa inveti sa conduci in primul rand corect.

[adsenseyu1]

•    Nu te lasa distras de prieteni. Multe din accidentele in care sunt implicati tineri au loc datorita faptului ca soferii se lasa influentati de restul pasagerilor. Nu trebuie sa iei in seama faptul ca ceilalti iti spun sa o calci mai tare sau sa vorbesti la telefon la volan. Fa totul astfel incat sa te simti in perfecta siguranta.

•    Semnalizeaza mereu. Este important sa semnalizezi mereu. Ceilalti nu au de unde sti ceea ce tu vrei sa faci, daca nu ii informezi. Orice schimbare de banda, orice viraj, orice depasire, trebuie semnalizate.

•    Stabileste-ti anumite lucruri pe care sa le faci inainte de a porni. Este important ca atunci cand pornesti la drum sa fii pregatit. Pune-ti cu grija centura de siguranta, regleaza-ti cu atentie scaunul si oglinzile. Abia dupa ce te asiguri ca totul e in ordine, poti porni la drum.

Este important sa fii atent la tot ce se intampla si sa ai grija sa circuli in siguranta. Nu uita si de faptul ca sunt si alte lucruri importante, cum ar fi sa fii la zi cu taxele sau cu asigurarea RCA, pe care o poti incheia pe Rcaautoieftin.ro.

0 Shares
You May Also Like
Terapii recomandate în psihologie

SanatateTerapii recomandate in psihologie

In psihologie, exista o varietate de terapii recomandate pentru tratarea diferitelor tulburari de sanatate mintala si pentru imbunatatirea…
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…