Ce calculatoare sunt potrivite pentru firme?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba despre alegerea unui calculator pentru acasa, in mod evident, fiecare dintre noi ne vom putea alege unul din multimea de echipamente noi, refurbished sau calculatoare second hand.

Aceasta afirmatie este una cat se poate de logica dat fiind faptul ca fiecare dintre noi ne cunoastem atat nevoile cat si bugetul, asa ca in functie de aceste doua criterii importante vom reusi sa facem alegerea cea mai buna privind calculatorul folosit in interes personal.

Ei bine, atunci cand vine vorba despre alegerea unui calculator pentru firma insa, lucrurile se pot schimba destul de mult, insa antreprenorii tot din aceste trei categorii isi vor alege echipamentul.

Fiecare antreprenor va tine cont de domeniul de activitate al firmei pe care o detine, pentru a face cea mai buna alegere in ceea ce priveste achizitionarea calculatorului.

De exemplu, acei proprietari de afaceri, care detin o firma in domeniul IT, in mod evident isi vor indrepta atentia spre cele mai noi calculatoare aparute pe piata. Acest lucru este si normal, pentru ca in acest domeniu de activitate sunt necesare acele calculatoare care dispun de cele mai bune specificatii tehnice.

Mai mult decat atat, proprietarii unor astfel de firme, mai mereu le vor schimba echipamentele de lucru specialistilor in IT care lucreaza pentru firmele lor, pentru ca acestia sa dispuna mereu de cele mai bune calculatoare.

In schimb, acei antreprenori care detin o firma specializata in contabilitate, vor putea sa isi indrepte pentru contabilii lor atentia chiar si spre calculatoare refurbished, nu neaparat spre calculatoare noi.

De ce? Pentru ca programele folosite in domeniul contabilitatii, precum SAGA de exemplu, sau Smart Bill, ruleaza foarte bine atunci cand sunt instalate pe un calculator refurbished, iar contabilii si economistii nu vor intampina probleme atunci cand vor folosi aceste programe.

Chiar si in cazul in care discutam despre agentiile de optimizare seo, putem spune ca echipamentele refurbished pot sa reprezinte solutii ideale pentru antreprenori, aceste calculatoare putand sa faca fata cu succes tuturor cerintelor.

Chiar si agentiile foto pot sa fie dotate cu astfel de echipamente, pentru ca un calculator refurbished poate suporta fara probleme un program precum Photoshop de exemplu, sau orice alt program ideal pentru editarea fotografiilor, sau chiar si pentru editarea clipurilor video.

Agentiile de turism pot sa fie dotate iarasi cu calculatoare refurbished, acestea fiind mai mult decat suficiente pentru ca agentii de turism sa introduca in sistem tot felul de date privind cele mai noi oferte ale agentiilor pentru care lucreaza.

Ei bine, exista insa si firme care pot sa fie dotate cu calculatoare second hand, iar aceste echipamente pot sa faca fata fara probleme tuturor cerintelor.

De exemplu, daca discutam despre diferite firme chiar si din domeniul optimizarii seo, putem spune ca un asemenea calculator second hand este mai mult decat suficient pentru redactarea si publicarea articolelor.

Chiar si pentru cei care la locul de munca primesc si raspund zilnic la mailuri, un calculator second hand poate sa fie suficient, in cazul in care calculatorul nu trebuie sa fie folosit si in alte scopuri.

 

0 Shares
You May Also Like
Despre realitatea virtuala

BlogDespre realitatea virtuala

Nu stim aproape nimic despre efectele pe termen lung ale realitatii virtuale asupra copiilor si asta ii ingrijoreaza…