Ce hidrofoare 1500w alegem?

0 Shares
0
0
0

Alegerea unui hidrofor cu putere mare de absorbtie poate fi uneori destul de dificila, deoarece nu toata lumea are bine puse la punct cunostintele in materie de hidrofoare de mare adancime. Pentru ca investitia este destul de mare, si nu prea poate fi anulata, ne-am gandit sa prezentam cateva dintre produsele cu putere mare de lucru a motorului, si anume modele de hidrofoare 1500w.

Aceste modele de hidrofoare 1500w fac parte din categoria hidrofoarelor de mare adancime, cele care practic sunt folosite atunci cand apa se afla la adancimi mai mari in sol. Aceste hidrofoare au nevoie de un plus de putere deoarece este necesar sa ridice apa cu o oarecare presiune de la adancimea de la care se gaseste aceasta.

Un model de hidrofor de 1500 W care pe deasupra mai este produs si in Romania este modelul Economy Jet D 150/ 22. Acesta este produs de catre firma Tricomserv si este distribuit in Bucuresti de catre www.shop-einstal.ro. Pe acest site pot fi gasite si specificatiile tehnice ale produsului, dintre care cele pe care le-am selectati si noi.

Acest hidrofor este un model cu dubla aspiratie, si se foloseste pentru pomparea apei curate din puturi si fantani. Este un vas de tip vertical, compus din pompa autoamorsanta de suprafata din fonta, din vas de expansiune, manometru, presostat, ejector  si racorduri (racord cu cinci cai si racord antivibrant cu filet de 1 tol).

Aceste hidrofoare 1500 w de tip Economy Jet D 150/ 22 au o inaltime maxima de absorbtie de 30 de metri, o putere a motorului de 1500W, o inaltime maxima de pompare de 49 de metri, si un debit maximde apa de 3,6 metri cubi.

Aceste date sunt oarecum impresionante, deoarece vorbim despre un hidrofor de mare putere ce poate fi folosit in cadrul proiectelor mai dificile. Presiunea maxima la punctul zero are valoarea de 4,5 bari, iar diametrul de intrare si de iesire este acelasi, in speta de 1 tol.

Temperatura maxim admisa a lichidului pompat este de 35 de grade, greutatea acestor hidrofoare 1500 W este de 25 de kg, iar vasul de expansiune are o capacitate de 22 de litri.

Este important de stiut faptul ca acest model de hidrofor vine cu valori ale presiunii presetate din fabrica, iar acestea au ca interval de valori segmentul cuprins intre 1,4 si 2,8 bari, insa acest lucru poate fi modificat de catre utilizator in functie de nivelul dorit de presiune.

Un model similar de hidrofoare 1500W sunt cele din aceeasi gama, insa cu o capacitate a vasului de expansiune de 24 de litri. Astfel, clientul poate alege exact modelul de hidrofor dorit in functie de caracteristicile tehnice ale acestuia, astfel incat acestea sa se plieze cat se poate de bine peste necesitatile fiecarui proiect in parte.

Specialistii de asemenea te pot ajuta in privinta alegerii unui hidrofor performant adaptat nevoilor tale, drept pentru care opinia acestora nu ar trebui ignorata ci din contra cu adavarat ascultata. Doar in acest fel vom avea garantia unor lucrari executate in mod corect, si siguranta ca produsul achizitionat este exact ceea ce ne trebuie.

https://www.youtube.com/watch?v=YWI7hQMkJXo

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…