Ce inseamna Argint 925 si cum alegi bijuteriile sau obiectele corespunzatoare

0 Shares
0
0
0

Argintul este un metal pretios care a fost de-a lungul timpului utilizat doar la cei nobili. La fel ca si aurul, argintul 925 este o adevarata investitie, iar obiectele fabricate din el s-au gasit doar in categoriile inalte de clase sociale. Metalul pretios precum arginul nu se depreciaza si este mereu la o valoare inalta, ba mai mult, crescand de la an la an valoarea sa. Astazi vorbim drspre ce inseamna Argint 925 si cum alegi bijuteriile sau obiectele corespunzatoare.

In functie de ceea ce iti doresti sa achizitionezi, poti opta pentru bijuterii suflate in argint sau cele din argint 925. Cele suflate in argint au o valoare mai mica si o durabilitate mai scazuta. Din acest motiv, pretul lor este mai redus decat in cazul argintului. Pe site-ul argintart.ro vei gasi o multime de produse confectionate din argint 925, cu o istorie semnificanta si un aspect deosebit. Magazinul online cuprinde o varietate de pocaluri de argint, pahare pentru apa, vesela, bijuterii, fructiere si cafetiere din argint.

Semnificatia de 925 vine de la felul in care este obtinut obiectul respectiv. Argintul se afla in natura cu o concentratie de 99,9%. In forma pura, acesta este foarte fragil si moale, iar pentru a forma un obiect este nevoie si de alte metale. Pe parcursul timpului in care specialistii au incercat sa gaseasca o solutie de a pastra o concentratie mare de argint, au ajuns la formula ideala. Aceasta este de 92,5% argint si restul de 7,5% alte metale. Termenul de argint 925 vine de la concentratia de argint din obiectul sau bijuteria respectiva.

Cum alegi bijuteriile sau alte obiecte din Argint 925?

O modalitate la indemana si potrivita pentru a testa daca ceea ce ai achizitionat este argint poatr fi utilizarea unui magnet. Daca bijteria este atrasa de magnet, atunci ceea ce ai cumparat este de fapt otel. Argintul si aurul nu sunt atrase de magneti. Totusi, poti face cumparaturi de pe site-ul argintart.ro, acolo unde vei descoperi o gama larga de produse de colectie.

In categoria de argint de pe site, ai la dispozitie urmatoarele: pahare argint, cupe, pocaluri, fructiere, platouri, carafe, cafetiere, seturi de cafea si ceai, miniaturi, seturi de masa, obiecte decorative sau bijuterii. Toate acestea sunt autentice si reprezinta un cadou special pentru un colectionar sau chiar petru tine.

Cadourile din argint 925 se fac de obicei persoanelor foarte apropiate, datorita pretului destul de ridicat. In orice caz, acestea sunt deosebit de pretioase si o investitie enorma, mai ales datorita valorizarii din ce in ce mai mari.

Alege o persoana draga si ofera-i o bijuterie sau chiar un set de cafea de pe site-ul argintart.ro! Aspectul deosebit al acestora, istoria frumoasa a argintului si sentimentele tale se contopesc intr-un singur obiect. Frumusetea si eleganta argintului nu au fost devalorizate niciodata, asadar poti fi sigur ca vei face o alegere perfecta.

Argintul 925 poate fi recunoscut foarte usor, asadar nu mai trebuie sa iti faci griji in legatura cu achizitia unui fals.

0 Shares
You May Also Like