Zbor cu un avion ultrausor deasupra Muntilor Bucegi

0 Shares
0
0
0

Experimenteaza senzatia de zbor cu un avion ultrausor deasupra celor mai spectaculoase obiective turistice!

Bine ai venit in minunatul oras Brasov, un loc cu o istorie bogata si o priveliste deosebita asupra muntilor Bucegi. Daca vrei sa experimentezi un zbor cu avionul deasupra acestor munti si sa vezi cele mai frumoase obiective turistice din zona, ai ajuns la locul potrivit.

Zborul cu avionul deasupra Muntilor Bucegi este o experienta unica si neuitabila. In timpul zborului, vei putea admira cele mai spectaculoase creste montane din Romania: Postavarul, Sfinxul si Babele. In plus, vei putea admira si alte obiective turistice cunoscute din zona, precum lacul Bolboci, castelul Bran, cetatea Rasnov si Poiana Brasov.

Vom avea doua optiuni de zbor pentru tine. Prima este un zbor privat, in care vei fi singur cu pilotul nostru profesionist. Acest tip de zbor este perfect pentru cei care doresc sa se bucure de o experienta personalizata si unica. Al doilea tip de zbor este cu un avion putin mai mare, care poate gazdui pana la doi adulti si un copil, alaturi de pilot. Acest zbor este perfect pentru familiile care doresc sa se bucure impreuna de aceasta experienta neobisnuita. Iata si cateva detalii tehnice.

  • Zbor de unul singur – Tur Muntii Bucegi. Aceasta varianta te inaripeaza cu un avion ultrausor CT2K de doua persoane, pentru ca vei fi insotit, desigur, de pilotul aeronavei. Pilotul si beneficiarul acestui voucher se vor afla deasupra Muntilor Bucegi, de unde vor putea admira toate peisajele amintite mai sus. Zborul dureaza aproximativ o ora si 15 de minute.
  • Zbor in doi – Tur Muntii Bucegi. A doua varianta a acestui pachet ii imbarcheaza pe cei doi sau trei (doi prieteni; un cuplu / un cuplu si un copil) intr-un avion Piper PA-28 Cherokee, cu o viteza maxima de deplasare la 75% din puterea sa de 217 km/h. Alaturi de pilot, grupul se va putea delecta cu peisajul oferit de crestele Muntilor Bucegi si a punctelor sale de atractie. Zborul dureaza aproximativ o ora si 25 de minute.

Bucura-te de o aventura neobisnuita cu zborul privat deasupra Muntilor Bucegi

Zborul cu avionul este un mod inedit de a explora zona dintr-o perspectiva diferita. In timp ce plimbarile si drumetiile pe munte sunt distractive si pline de aventura, un zbor cu avionul iti ofera o experienta cu adevarat speciala, cu o priveliste panoramica asupra intregii zone.

Zborul nostru dureaza aproximativ o ora pana la o ora si jumatate, in functie de varianta pe care o alegi. Pe parcursul zborului, vei fi in siguranta in mainile unui pilot cu multe ore de zbor la activ care este bine pregatit si are o vasta experienta in zborurile de agrement.

Aceasta experienta nu este doar o oportunitate unica de a vedea cele mai frumoase locuri din zona montana a Romaniei, ci si un mod excelent de a-ti testa limitele si de a-ti face un cadou neobisnuit sau de a face cadou minunat cuiva drag. Poti oferi un astfel de cadou ca o experienta unica in viata si sa-i oferi prietenului tau o priveliste impresionanta a acestei zone spectaculoase. Te asiguram ca zborul nostru va fi o experienta de neuitat, care va ramane in minte si in suflet pentru totdeauna.

In concluzie, zborul cu avionul deasupra muntilor Bucegi este o experienta unica si inedita pe care nu ar trebui sa o ratezi daca ajungi in Brasov. Aceasta este o oportunitate excelenta de a vedea cele mai frumoase locuri din zona intr-un mod cu adevarat special si de a face o amintire neuitabila pentru tine sau pentru cei dragi.

 

0 Shares
You May Also Like