Ce inseamna geam de protectie explosion-proof tempered?

0 Shares
0
0
0

Nu mai trebuie sa vorbim despre necesitatea ca iPhone-ul sa aiba protectie, dar putem sa vorbim mai pe larg despre geamul de protectie explosion-proof tempered.

Orice geam de protectie iPhone este o dovada in plus ca posesorul are mare grija de telefonul sau si acest geam il protejeaza de praf, socuri si zgarieturi si pastreaza ecranul ca nou.

Geamul de protectie explosion-proof tempered este special creata pentru iPhone, perfect adaptata si se potriveste ca dimensiuni si decupaj. Este o sticla de protectie prelucrata chimic, transparenta si are o senzatie placuta la atingere. Este simplu de aplicat fara urme la indepartare. De obicei, este foarte subtire, aproximativ 0,26 mm.

Ce inseamna sticla temperata? Este un tip de sticla care ofera avantaje fata de o folie din plastic, pentru ca este o sticla securizata, mult mai dura si ofera confort prin stratul oleofobic, prin care se impiedica acumularea grasimii pe ecran si se micsoreaza aderenta, in consecinta degetele vor aluneca mai usor decat la foliile din plastic.

Termenul de „explosion-proof” inseamna rezistent la explozie. Deci este o sticla temperata rezistenta la explozie. Sticla temperata inainte de a trece prin procesul de laminare este securizata, astfel ii creste rezistenta.

Gradul de siguranta a crescut si pentru geamurile de protectie pentru iPhone-uri. Va dati seama ca doar din denumirea de „explosion-proof” care nu este pusa doar ca eticheta, ci descrie exact ce face geamul de protectie, se garanteaza o protectie de cea mai mare calitate.

Desigur, ca rezistent la explozie nu poate garanta ca o explozie ar salva iPhone-ul de la deteriorare, ci inseamna ca materialul folosit a trecut niste teste de siguranta. E destul de fascinant daca ne imaginam ca testul a fost facut cu niste goante care se indreapta spre ecranul iPhone-ului, si acesta rezista perfect. Ei bine, nu este in totalitate asa…

Dar rezistenta acestor geamuri de protectie este mult sporita, acestea nu se deterioreaza aproape deloc la socuri, accidente, nu se zgarie. Sticla din care este facut geamul este de maxima rezistenta, deci si pretul pentru o astfel de sticla este ceva mai mare, dar merita tot efortul financiar, pentru ca asigura ceea ce isi doreste orice posesor de iPhone.

Se recomanda achizitionarea unui geam de protectie explosion-proof tempered cu garantie de utilizare, acest tip de geam are o durata de viata foarte mare, pentru ca este un material de duritate maxima.

Daca ati achizitionat un astfel de geam de protectie, il veti recomanda oricarui prieten sau cunoscut, care nu va mai ezita sa aleaga intre diferitele modele si va beneficia de calitatile geamului de protectie explosion-proof tempered, in timp isi va da seama ca daca a scapat pe jos iPhone-ul si nu a patit nimic, nu s-a spart deloc, sau nu se zgarie, este datorita protectiei pe care i-a oferit-o prin geamul pe care l-a cumparat.

Despre aceste aspecte este vorba pe scurt, daca nu stiati despre termenul de geam de protectie explosion-proof tempered, cu siguranta sunteti acum mai in tema si veti fi incantat de calitatile sale.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…