Cele mai bune smartwatch-uri cu difuzor si microfon

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta nu exista persoana pasionata de tehnologie care sa nu detina un smartwatch, iar acest lucru este cat se poate de firesc dat fiind faptul ca acest gadget este mult mai performant decat un ceas de mana clasic.

Un smartwatch Xiaomi are multe functii foarte interesante, si le permite utilizatorilor sa faca o multime de lucruri, cum ar fi sa isi citeasca mesajele fara a se uita la telefon (acestea vor aparea pe ecranul ceasului). Cu un smartwatch, utilizatorii pot de-asemenea sa isi verifice notificarile de pe retelele de socializare, de-asemenea fara a se uita la telefon.

Exista ceasuri inteligente care au microfon incorporat si difuzor, motiv pentru care utilizatorii pot asculta muzica, pot controla aplicatii prin voce si pot utiliza asistentul Google. In continuare veti putea descoperi cateva exemple de astfel de ceasuri inteligente cu microfon si difuzor.

Samsung Gear S3

Samsung Gear S3 este un ceas inteligent cu efect masculin si daca sunteti un fan al cadranelor mari, acesta este perfect pentru dvs. Acest ceas plin de functii are un ecran OLED circular de inalta rezolutie, care ruleaza TizenOS si este compatibil cu telefoanele Android care ruleaza versiunea 4.4 si mai noi.

Dupa lansare, Samsung a anuntat si compatibilitatea Gear S3 cu iPhone-urile, deci va puteti bucura de un asemenea ceas inteligent si in cazul in care detineti un smartphone de la Apple.

Gear S3 are un difuzor incorporat care va permite sa auziti mesaje vocale, muzica si apeluri vocale. De asemenea, puteti utiliza microfonul pentru a vorbi sau a trimite orice mesaj vocal.

Daca cineva va suna, trebuie doar sa rotiti rama pentru a raspunde la apel cu ajutorul microfonului incorporat pentru smartwatch. Poate fi conectat cu usurinta la difuzorul Bluetooth si la casti, dupa cum va convine.

Gear S3 este de asemenea rezistent la praf si apa, si potrivit companiei, va puteti astepta cu usurinta pana la patru zile pentru durata de viata a bateriei.

MobvoiTicwatch Pro 3

MobvoiTicwatch Pro 3 este de-asemenea, unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente cu difuzor si microfon incorporat. Are hardware hyped-up, precum si software inclus, cum ar fi noul procesor Wear 4100 al Qualcomm, care este o premiera pentru familia smartwatch-urilor si Wear OS.

Difuzorul si microfonul incorporat va permit sa preluati apeluri, sa utilizati pe deplin Asistentul Google si orice aplicatie utila pentru note vocale. Puteti ramane la curent cu notificarile push si DIY o lista lunga de fete de ceas.

Huawei Watch 2

Huawei Watch 2 este un ceas inteligent indraznet, elegant si versatil, extrem de confortabil de purtat. Android Wear 2 va determina sa folositi mai putin telefonul, dat fiind faptul ca acest ceas are o mulime de functii interesante.

De mentionat este faptul ca Huawei Watch 2 are microfon si difuzor, astfel incat sa nu aveti nevoie sa va grabiti sa ajungeti la telefon cand va suna cineva. Puteti folosi ceasul si o casca Bluetooth in acest sens, pentru a purta o conversatie cu cei care va suna. Puteti folosi foarte bine Asistentul Google si va puteti bucura de comenzi prin voce.

Asus Zenwatch 3

Asus ZenWatch 3 este un ceas inteligent care intareste aspectul unui sportiv. Acesta detine Qualcomm Snapdragon 2100, care este un cip conceput in principal pentru articole portabile. Este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente cu difuzor integrat.

Microfonul si difuzorul va permit sa comunicati atunci cand sunteti departe de telefonul mobil, si de asemenea, va permit sa efectuati comenzi vocale prin Google Now.

Acestea sunt asadar, cateva modele de ceasuri inteligente de top, care sunt echipate cu microfon si difuzor, si spre care cu siguranta merita sa va indreptati atentia.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…