Cele mai frecvente defectiuni ale telefoanelor Motorola

0 Shares
0
0
0

Motorola este unul dintre cei mai vechi producatori de telefoane mobile din industrie, un producator care rezista pe piata inca de pe vremea telefoanelor Clasice.

In ciuda faptului ca nu s-a bucurat de un succes la fel de mare precum alti producatori de top de pe piata cum ar fi Apple sau Samsung, Motorola a rezistat pe piata, iar acum vine in intampinarea utilizatorilor cu diferite oferte interesante.

Cei care au nevoie de un smartphone de la Motorola isi pot indrepta atentia spre dispozitive de ultima generatie precum Moto Edge Plus de exemplu sau spre modele midrange precum Moto One Hyper sau Moto One Fusion Plus.

In ultimul an de zile, Motorola a reusit sa creasca din nou in popularitate, iar multe persoane care si-au achizitionat un smartphone nou, au optat pentru un model al brandului.

Cu toate acestea insa, desi Motorola a venit in intampinarea utilizatorilor cu dispozitive performante si cu specificatii uimitoare, chiar si dispozitivele sale intampina anumite probleme, iar unele dintre acestea au ajuns in service deja.

Veti descoperi in continuare cateva motive pentru care aceste telefoane au ajuns in service sau datorita carora ar putea ajunge pe mana specialistilor in reparatii telefoane.

Inlocuire display

Probabil va intrebati de ce multe telefoane recent achizitionate, au avut nevoie de o inlocuire display Motorola, in conditiile in care discutam totusi despre telefoane nou aparute si recent achizitionate.

Ei bine, in majoritatea cazurilor in care dispozitivele au avut nevoie de o inlocuire display Motorola, indiferent de modelul dispozitivului, utilizatorul a fost vinovat, iar datorita neglijentei sale s-a ajuns in aceasta situatie.

Daca utilizatorii si-ar proteja telefoanele cu un geam de protectie din sticla pentru ecran, si cu o husa protectoare de tipul flip cover sau husa tip saculet, cu siguranta in cazul unui eventual impact, telefonul nu ar mai fi afectat, nu s-ar mai produce spargerea display-ului, si nu ar mai fi necesara o inlocuire display.

Inlocuire port de incarcare

Unele telefoane de la Motorola au ajuns deja in service pentru ca aveau probleme la incarcare. Multi utilizatori s-au aratat deranjati de faptul ca dispozitivele lor nu se mai incarca, desi sunt recent achizitionate.

In aceste conditii, fara doar si poate, in primul rand utilizatorii trebuie sa se asigure de faptul ca verifica sursa de curent electric, astfel incat aceasta sa fie functionala. Apoi, trebuie sa verifice incarcatorul, si sa se asigure ca acesta nu este deteriorat.

Daca incarcatorul este in stare buna, poate fi folosit pentru a incarca un alt smartphone compatibil, iar daca incarcarea are loc, incarcatorul nu este defect.

Telefonul care nu se incarca, poate fi incercat si cu un alt incarcator compatibil. Daca are loc incarcarea, atunci telefonul are nevoie de un nou incarcator. In caz contrar dispozitivul trebuie dus in service, si cel mai probabil are nevoie de o inlocuire a portului de incarcare. De aceasta activitate cu siguranta se vor ocupa cei mai buni specialisti de la un service gsm.

Reparatii port casti

Unii utilizatori asculta muzica la casti atunci cand merg la sala, cand merg cu mijloacele de transport in comun, etc. Ei bine, exista situatii in care introduc castile in port, dar nu se mai aude muzica.

Daca aceasta se aude in fundal cand sunt scoase castile, problema este fie de la casti, fie de la portul de incarcare. Trebuie verificat daca se aude muzica in alte casti. Daca da, atunci castile sunt de vina.

Daca problema persista insa, iar castile originale ale telefonului sunt functionale (testate pe alt telefon), atunci dispozitivul Motorola necesita o vizita in service, unde probabil va fi reparat sau inlocuit portul pentru casti.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…