In ce situatii isi dezamageste iPhone 8 utilizatorii?

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca deja au aparut alte modele iPhone pe piata, iar utilizatorii deja s-au orientat spre modele precum iPhone 11, 11 Pro sau 11 Pro Max, inca exista utilizatori care detin modelul iPhone 8 si sunt foarte multumiti de acesta.

Exista insa si utilizatori care deja au fost la service cu dispozitivele. Unii au avut nevoie de o inlocuire display iPhone 8, in timp ce altii s-au confruntat cu alte probleme, in special cu probleme software. Vom discuta despre aceste probleme software ale telefoanelor iPhone 8 in randurile care urmeaza.

Probleme Bluetooth in iPhone 8

Aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme iPhone 8, de care unii utilizatori s-au plans. Depindem de Bluetooth in timp ce ascultam muzica in masina noastra sau la castile fara fir. Daca va confruntati cu probleme in timp ce incercati sa stabiliti o conexiune Bluetooth, iata ce trebuie sa faceti:

Solutii:

Pentru inceput, puteti accesa Setari > Bluetooth > atingeti „i” in cerc si selectati conexiunea Bluetooth cu care va confruntati cu probleme. Apoi faceti clic pe Uitati acest dispozitiv. Dupa ce ati terminat, reconectati din nou dispozitivul pentru a verifica daca conexiunea a fost realizata.

Desi solutia de mai sus a functionat pentru majoritatea dispozitivelor, daca inca nu ati obtinut remedierea problemei, incercati sa accesati Setari> General> Resetare> Resetare setari retea. Acum reconectati din nou dispozitivul.

Resetarea dispozitivului iPhone 8 pentru a reveni la valorile implicite din fabrica poate, de asemenea, sa va rezolve definitiv problema. Accesati Setari> General> Resetare> Resetati toate setarile. Dispozitivul va sterge toate setarile pe care le-ati personalizat, inclusiv parola Wi-Fi (asigurati-va ca va amintiti care este parola wifi).

Dispozitivul nu se incarca

Multi utilizatori s-au plans de faptul ca dispozitivul lor nu se incarca. Ei bine, in aceste conditii este foarte important sa se asigure mai intai de toate ca priza de la care doresc sa obtina curent pentru a-si incarca dispozitivele este functionala. In caz contrar, incarcarea nu poate fi efectuata.

Daca problema nu provine de la sursa de energie electrica (priza), este important sa va asigurati ca aveti incarcatorul si cablul de incarcare in stare perfecta. Daca acestea sunt in schimb deteriorate, este lesne de inteles de unde provine problema. Daca insa nu sunt deteriorate, atunci trebuie sa verificati astfel: incercati sa folositi un alt incarcator compatibil, iar daca incarcarea are succes, probabil aveti nevoie de alt incarcator. Daca nu se incarca iPhone 8 nici cu alt incarcator, sunt foarte mari sansele sa fie nevoie de o vizita cu telefonul in service pentru inlocuirea portului de incarcare.

Supraincalzirea iPhone 8

Unii utilizatori se confrunta frecvent cu aceasta problema. De cele mai multe ori, telefonul se incalzeste foarte tare cand utilizatorii se joaca sau suprasolicita dispozitivul. Aceasta problema se poate remedia rapid daca telefonul este pus deoparte, si lasat sa se raceasca.

Daca lasati cateva zeci de minute telefonul inactiv, dar este la fel de fierbinte, atunci este posibil ca problema sa fie cauzata de aplicatii care ruleaza in fundal. Descoperiti care sunt aplicatiile care consuma excesiv bateria in timp ce ruleaza in fundal, si dezinstalati-le.

Apoi, pentru a preveni supraincalzirea iPhone 8 nu folositi telefonul cand este la incarcat. Daca folositi un incarcator wireless pentru incarcarea dispozitivului, trebuie sa va asigurati ca husa tip carcasa este compatibila cu incarcarea wireless.

Acestea sunt asadar, cateva dintre problemele comune ale dispozitivelor iPhone 8. Cu siguranta insa, nu toti utilizatorii se confrunta cu aceste probleme. Este important insa sa stiti cum ar trebui sa procedati in cazul in care veti avea ghinionul de a va confrunta cu oricare dintre aceste situatii neplacute.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…