Cele mai intalnite greseli atunci cand construiti acoperisul locuintei

0 Shares
0
0
0

Desi construirea unui acoperis poate fi considerat un lucru usor de facut, care nu necesita cine stie ce cunostinte ample, exista si situatii in care se produc anumite greseli, fie din neatentie, fie din lipsa unei documentari in prealabil.

De aceea, pentru ca dumneavoastra sa nu le repetati, in acest articol va vom prezenta trei greseli des intalnite atunci cand construim un acoperis pentru locuinta noastra. Haideti sa le descoperim impreuna!

Alegerea unor materiale slab calitative 

Materialele alese pentru realizarea acoperisului pot influenta in bine sau in rau aspectul final al acoperisului, dar si rezistenta sa de-a lungul timpului.

De aceea, daca va doriti un acoperis rezistent, care sa va fie alaturi indiferent de vremuri, atunci nu uitati sa alegeti intotdeauna materiale de calitate, indiferent de pretul acestora.

De cele mai multe ori, suntem tentati sa alegem materialele in functie de pretul acestora, insa, pretul nu garanteaza intotdeauna calitatea.

Astfel ca, in cazul in care va doriti o tigla de calitate, care sa reziste zeci de ani de acum in colo, cu siguranta ar trebui sa va orientati catre tigla ceramica, in special tigla ceramica din Iasi, cunoscuta pentru durabilitatea sa si aspectul impecabil mentinut o data cu trecerea timpului. 

Montarea acoperisului fara a sti ce presupune acest pas

Ca si in cazul materialelor slab calitative, din dorinta de a economisi cat mai mult, tot mai multe persoane aleg sa monteze singure acoperisul, fara a sti exact cum trebuie efectuat acest pas.

De aceea, in cazul in care nu stiti cum ar trebui sa va ocupati de realizarea acoperisului pentru locuinta dumneavoastra, recomandarea noastra este sa va orientati catre o persoana profesionista, care stie exact ceea ce are de facut.

Chiar daca va trebui sa platiti acest serviciu, va asiguram ca investitia se va vedea chiar in rezistenta acoperisului. 

Realizarea incorecta a sistemului pluvial

Pentru ca apa sa se poata scurge fara a afecta acoperisul, este neaparat nevoie de un sistem pluvial bine realizat, potrivit cu intreaga structura a acoperisului.

Asadar, alegeti burlane potrivite, de calitate, dar si accesorii potrivite care sa fixeze intreaga structura.

De asemenea, veti vedea ca un sistem pluvial bine facut va oferi un aspect fabulos intregii locuinte, in special daca produsele sunt achizitionate din aceeasi gama astfel incat sa se imbine uniform.

Pana la urma si aspectul vizual conteaza, nu doar rezistenta si durabilitatea de-a lungul timpului, nu-i asa?

In incheierea acestui articol

Pentru a beneficia de materiale de inalta calitate, compania Dogav Group va ofera tigla ceramica in Iasi, astfel incat acoperisul dumneavoastra sa arate impecabil, astfel incat orice persoana sa aprecieze aspectul acestuia.

Mai mult decat atat, tigla ceramica este recunoscuta deja pentru rezistenta sa de zeci de ani, dar si pentru aspectul spectaculos ce il ofera fiecarei locuinte.

Asadar, daca pana acum nu ati ales tigla ceramica din cauza preturilor destul de mari, alaturi de Dogav Group, veti putea beneficia de cele mai bune preturi. Haideti sa ne cunoastem chiar acum caci nu veti regreta!

0 Shares
You May Also Like