Cumpara brazi artificiali de Craciun de la BraziCraciun.net

0 Shares
0
0
0

De Craciun si Anul Nou exista un sentiment de magie si o presimtire a unui miracol. Dar un miracol nu vine fara un brad. Astazi, din ce în ce mai des brazii naturali cedeaza loc brazilor artificiali de Craciun pe care îi poti cumpara de la BraziCraciun.net.

Brazii artificiali moderni se disting prin designul lor spectaculos, aspectul atragator si o varietate de modele si culori, si prin urmare, ei ocupa locul în orice interior modern. BraziCraciun.net prezinta o selectie larga de brazi artificiali de înalta calitate de la producatori de încredere.

Un loc special îl ocupa modele de design, create fiind cu cele mai noi tehnologii.

Conform calendarului chinezesc, 2021 este anul Boului Metalic. Culoarea principala a anului urmator va fi albul. Alte nuante norocoase pentru Anul boul sunt galben si verde. În Feng Shui, aceste culori atrag prosperitatea si succesul.

De asemenea, este recomandat sa folosesti accesorii si decor din metal pentru a atrage norocul. În plus, poti cumpara sau poti crea figurine sub forma de taur. În decor, precum si în design, ar trebui sa existe o idee generala, un laitmotiv care uneste diferite piese din spatiul decorat.

Poate fi o schema de culori generala: culori deschise pastelate ale decorului, în mod traditional rosu si auriu, decor în stil retro etc.

Brazi artificiali de Craciun pentru o casa

Daca vorbim despre o casa de la tara sau o cabana de la munte, nu ignora poarta si usa din fata, deoarece acestea sunt considerate a fi fata casei. De regula, usile din fata sunt decorate cu coroane de Craciun.

Acestea pot fi cumparate sau facute cu propriile mâini din ramuri de brad, conuri si alte elemente cum at fi paiete, fulgi de zapada, margele, stelute, care sunt folosite pentru a decora cununa. De asemenea, poti decora ferestrele cu modele festive simple si poti pune sfesnice pe pervaz. Nu uita de scara si semineu. Le poti decora cu panglici din satin sau poti agata sosete de Craciun.

Ghirlande pentru décor

Potrivit designerilor, iluminatul din interior si exterior nu va iesi niciodata din tendinta, deoarece afecteaza starea de spirit a unei persoane si perceptia despre familiar si festiv. Acum, poti cumpara chiar si brazi din fibra optica sau cu LED-uri. Acesti brazi artificiali de Craciun sunt potriviti si pentru acasa, si mai mult decât atât, au o lumina calda sau foarte vibranta.

Brad artificial de Craciun

Bradul artificial de Craciun este unul dintre cele mai importante simboluri ale Craciunului. Nu exista reguli pentru decorarea unui brad de Craciun – cel mai adesea, fiecare îsi alege propria optiune de stil.

Acest lucru face ca decorarea fiecarui brad sa fie si mai unica. Si, desi toata lumea alege cum sa împodobeasca un brad, designerii sfatuiesc sa se respecte câteva recomandari.

Principiul piramidei

Numarul de globuri pentru bradul de Craciun ar trebui redus treptat începând de jos în sus. Acest lucru va ajuta la evitarea efectului de haos. În partea de jos a bradului, poti agata obiecte mici – fulgi de zapada, felinare, stelute si alte ornamente. Brazii artificiali de Craciun au ramuri mai aglomerate.

Acest lucru face posibila reducerea numarului de globuri si elemente decorative. Pentru a preveni îmbinarea rândurilor de ramuri, le poti separa cu ghirlande de margele sau cu LED-uri stralucitoare.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…