Cum a aparut hrana pentru caini?

0 Shares
0
0
0

Cum a aparut hrana pentru caini?Hrana speciala pentru caini a devenit din ce in ce mai populara printre detinatorii de animale de companie. Ei constientizeaza importanta unei diete corespunzatoare si au inceput sa invete cum sa isi hraneasca cainele in cel mai potrivit mod.

Chiar daca aceasta mancare speciala pentru caini nu a fost atat de diversificata, azi sunt foarte multe sortimente pentru fiecare catel in parte. In functie de varsta, talie sau preferinte, vei gasi intodeauna mancarea potrivita pentru catelul tau.

Exista si sortimente pentru o dieta cat mai apropiata de hrana ce cainele o gasea in natura, precum Acana Ranchlands.

Cainii au fost domesticiti acum 26.000 de ani in urma, iar hrana speciala pentru catei a aparut acum 200 de ani. Si pana atunci ce mancau cainii?

Inainte ca omul sa inteleaga nevoile nutritionele ale cainelui sau, il hranea cu resturi de mancare, dar apoi hrana de caini a inceput sa devina populara.

Ideea de hrana speciala pentru caini i-a venit lui James Spratt. In timpul unei calatorii in Anglia, a vazut caini care mancau din resturile aruncate de pe nava cu care tocmai venise. Atunci s-a gandit la nevoia de a face mancare pentru caini si asa s-a nascut industria hranei pentru animalele de companie.

[adsenseyu1]

Acum, hrana nu mai e ca la inceput, a evoluat, e mai buna si ofera cainilor cei mai buni nutirenti de care acestia au nevoie. Asa este si Acana Ranchlands, o hrana cat mai apropiata de ceea ce mancau ei acum mult timp in urma.

Dar istoria hranei nu se opreste aici, ci din contra, aici incepe sa creasca si sa se dezvolte. James Spratt a inceput sa combine cereale, legume si carne, sa le gatesca impreuna, sa le combine sub forma de prajituri. Asa a aparut mancarea pentru caini, insa aceasta trebuia promovata. Spratt a gasit o metoda ingenioasa.

A printat reclame pentru hrana sa pe spatele flyerelor cu spectacole cu caini. Tot in aceeasi perioada mici intreperinzatori au inceput sa isi vanda hrana pe la ferme sau cabinete veterinare. Datorita faptului ca era o perioada in care existau foarte multi cai, ingredientul principal din acesta mancare era carnea de cal.

Luand amploare, aceasta hrana a trebuit sa fie reglementata. Astfel in 1909, in America s-au luat primele masuri in acesta privinta. In acest sens s-a format o comisie pentru a evalua calitatea hranei pentru animalele de companie.

De-a lungul timpului hrana pentru caini s-a dezvoltat si a devenit din ce in ce mai buna. Asa este si Acana Ranchlands, conceputa special pentru cainii adulti. Cu ingrediente din carne proaspata de vita, miel, bizon si peste alb, Acana Ranchlands contine in plus plante organice pe care animalele le consumau inainte in mod natural.

[adsenseyu1]

Chiar si azi, mai mult ca oricand, stapanii  isi doresc pentru cainii lor cea mai buna hrana cu cele mai calitative ingrediente care sa aduca beneficii pentru sanatatea animalelor. Trendul  “sa mananci sanatos” a inceput de curand si ia amploare cu fiecare an care trece.

Cu totii vrem sa traim mai mult, sa ducem o viata cat mai sanatoasa si acest lucru se aplica si cainilor. Industria alimentelor pentru animalele de companie continua sa se dezvolte si sa creasca. Chiar si in cele mai grele momente economice, stapanii vor tot ce e mai bun pentru animalele lor.

Bineinteles povestea hranei pentru caini nu se opreste aici. Se dezvolta, se gasesc noi metode de a o imbunatati si de a fi cat mai potrivita pentru fiecare catel. Chiar daca hrana a evoluat si s-a schimbat mult, Acana Ranchland este acel fel de mancare apropiata de hrana pe care o mancau cainii in mod natural. Daca vreti sa ii oferiti cainelui vostru o astfel de hrana, puteti sa o gasiti aici!

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…