Cum sa alegi usile industriale potrivite pentru afacerea ta?

0 Shares
0
0
0

Cum sa alegi usile industriale potrivite pentru afacerea ta?Ai detalii aici atunci cand vrei sa cumperi un anumit model de usi industriale care sa se potriveasca afacerii tale in orice conditii ai lucra.

Siguranta si protectia impotriva incendiilor este foarte importanta in orice mediu ai lucra tu si angajatii tai. Usile culisante rezistente la foc reprezinta alegerea ideala in astfel de conditii, ele ajutand la divizarea spatiilor mici si medii si te ajuta sa le protejezi astfel impotriva incendiilor.

Atat spatiile industriale, cat si cele comerciale sunt foarte bine protejate impotriva unor astfel de pericole semnificative ce iti pot afecta afacerea pe care tu o desfasori sau o conduci.

Aceste usi respecta toate normele de protectie in domeniu si inclusiv necesitatile arhitecturale din fiecare sector de activitate si in orice domeniu al afacerilor. Poti opta pentru diverse tipuri de finisaje, culori si modele atunci cand vrei sa te protejezi impotriva pericolelor de diverse tipuri si mai ales impotriva focului.

[adsenseyu1]

Fiecare foaie de usa reprezinta un model deosebit pentru realizarea caruia si-au dat silinta multi specialisti in domeniu, cu o vasta experienta. Segmentele usilor au fost atent imbinate pentru a se obtine o usa compacta.

Profilele de otel cu anumita rupere de punte termica te vor ajuta sa iti sporesti siguranta in spatiul comercial sau industrial pe care il detii sau il inchiriezi. Mecanismul de glisare al acestor usi se poate regla atat pe orizontala, cat si pe verticala.

Fiecare usa se poate inchide in pozitia pe care tu o doresti, mecanismul special care echipeaza aceste modele fiind special conceput in acest scop. Franarea este asigurata de un electromagnet care faca posibila obtinerea unei viteze constante de inchidere a usilor.

Sistemul este eficient inclusiv in caz de incendiu deoarece el se inchide gravitational prin eliberarea unei frane de tip electromagnetic. Aceste usi se pot folosi in spatii comerciale in care sunt depozitate diferite tipuri de marfuri, in spatii de productie, in parcari subterane si in alte spatii in care riscul de incendiu este destul de mare.

[adsenseyu1]

Cei care au magazine in spatii comerciale mai mari au nevoie, cu siguranta, de grilaje de tip rulou. Ele nu blocheaza total spatiul de acces, ci doar inchid golurile de trecere, cu avantajul ca permit trecerea curentilor de aer si a luminii.

Designul acestor tipuri de grilaje cu rulouri este unul deosebit, fecare client putand sa aleaga un anumit model pe care sa il instaleze in spatiul lui comercial sau in cladirile pe care le are la dispozitie pentru afacerea sa.

Grilajele pot avea incluse bare de otel care fac foarte greu accesul oricarei persoane neautorizate intr-un anumit spatiu comercial. In partile laterale, acestea au role de ghidaj si blocare a smulgerii.

In alte cazuri, se poate opta si pentru o lamela microperforata din aluminiu, aceasta avand o transparenta de 30%, permitand astfel accesul luminii in interior. In acelasi timp, spatiile care beneficiaza de astfel de sisteme sunt aerisite constant si garanteaza siguranta oricarui tip de afaceri, in contextul unor pericole ce pot pandi la tot pasul.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…