Cum se alege un apartament?

0 Shares
0
0
0

Alegerea casei potrivite este una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua vreodata in viata. Probabil ca veti vizita o multime de proprietati, pe care le veti compara intre ele si apoi veti decide in sfarsit unde sa va petreceti cea mai mare parte a timpului liber in anii urmatori. Acestea fiind spuse, pentru a sti cum sa alegeti casa potrivita, exista cativa factori importanti de luat in considerare.

Buget intotdeauna sub control

Discutati clar si sincer cu agentul dvs. imobiliar inainte de a incepe chiar sa vizitati diferitele proprietati. Daca sunteti la prima achizitie si va indragostiti de o locuinta, nu cadeati in ispita de a va depasi bugetul.

Gestionarea ratelor unui posibil imprumut nu este cu siguranta o sarcina usoara si, pe termen lung, este posibil sa nu ramburseze din punct de vedere al beneficiilor. Pe de alta parte, daca nu aveti indicatii bugetare clare, puteti paria prea jos si sa ratati proprietatile atat de frumoase.

O locuinta in conformitate cu stilul de viata

Alegerea locuintei potrivite inseamna alegerea unei proprietati in conformitate cu stilul dvs. de viata. Sa stiti cum vreti sa traiti este important, desigur, dar este la fel de crucial sa stiti clar cine sunteti si de ce aveti nevoie cu adevarat. Determinati ce doriti intr-o proprietate acum si ceea ce veti avea nevoie in urmatorii ani pentru a va orienta cercetarea atat asupra prezentului, cat si asupra viitorului.

Nevoile familiei

Nevoile si numarul membrilor familiei reprezinta un punct cheie de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa alegeti un apartament. Daca aveti copii mici care trebuie dusi la gradinita sau la scoala, este firesc sa alegeti un apartament intr-o zona in care aveti una sau mai multe gradinitie, si mai multe scoli in apropiere. Optand pentru un apartament in Militari Residence, din acest punct de vedere nu veti avea de ce sa va faceti griji.

Apoi, tineti cont si de cat de distanta de acasa si pana la servici, calculati timpul necesar pentru naveta.

Stabiliti locatia

Este foarte important ca atunci cand intentionati sa va cumparati o locuinta, sa tineti cont de locatie. De preferat ar fi sa alegeti un apartament care sa fie aproape de scoala, de spitale, de gradinita, de farmacii, de parcuri si locuri de joaca pentru copii. De-asemenea, este important ca apartamentul pe care il alegeti sa fie cat mai aproape de statiile de transport in comun.

Optand pentru un apartament in Militari Residence, veti avea acces la toate cele enumerate anterior. In plus veti avea aproape de dvs. si centre comerciale, si tot ceea ce este necesar pentru un trai fara griji in propria casa.

Cum platiti?

Este important sa stiti cum puteti plati. Proprietarul accepta si banii prin Prima Casa sau prin credit ipotecar, sau singura optiune este aceea de a cumpara prin bani cash? Poate gasiti un apartament pe placul dvs., dar acesta va fi vandut doar cu bani cash. Daca proprietarul nu accepta alta metoda de plata, atunci veti cauta alt apartament.

Pozitionarea deschiderilor

Un alt aspect foarte important legat de bunastare, atat din punct de vedere al sanatatii si igienei, cat si al temperaturii interne, este ventilatia naturala. Pentru a facilita o buna aerisire interna, este important ca deschiderile din casa sa nu fie toate pe aceeasi fata, ci pe laturi diferite, pentru a avea schimbari rapide ale aerului de iarna si pentru a atenua climatul interior in timpul verii, cand temperaturile camerei pot fi ridicate.

Importanta luminii naturale

In prezent, atunci cand cauti lampi pentru a fi instalate in locuinta ta, multi isi orienteaza alegerile catre cele care reproduc lumina naturala, pentru a avea cel mai putin efect artificial posibil.

Dar lumina artificiala, spre deosebire de lumina naturala, este o lumina statica, care nu isi schimba intensitatea si culoarea in timpul zilei; deci o casa care se poate bucura de furnizarea directa de lumina naturala si are suprafete transparente mari, este o locuinta care va permite sa va bucurati pe deplin de toate fazele zilei, oferind o perceptie diferita a trecerii timpului si garantand bunastarea , influentand pozitiv starea de spirit a locuitorilor.

Apartament renovat sau apartament nou?

Exista persoane care merg pe ideea de a cumpara un apartament vechi, care a fost recent renovat, pentru a cheltui mai putini bani. Cel mai indicat insa ar fi sa va indreptati atentia spre apartamentele Militari Residence.

Pe langa ca obtineti un apartament intr-o zona rezidentiala, aveti siguranta ca achizitionati un apartament de nota 10, unde toate materialele sunt de cea mai buna calitate, unde nu aveti grija usilor si a ferestrelor, unde izolatia este de cea mai buna calitate. In plus, puteti folosi si lift modern pentru ca in cateva secunde sa urcati de la parter la etaj.

Acestea sunt deci cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le luati neaparat in calcul atunci cand vreti sa va cumparati un apartament.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…