Cum se optimizeaza un blog pe platforma WordPress?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care iti creezi un blog personal, cu siguranta o faci cu scopul de a posta tot felul de articole despre domeniile in care ai cunostinte, sau despre pasiunile tale, insa cu siguranta doar din acest moment incepe distractia.

De ce? Pentru ca sa ai un blog personal care sa nu aiba trafic, in mod evident nu este prea placut, asa ca va trebui sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a atrage un numar cat mai mare de vizitatori unici pe blog.

Ei bine, avand blogul instalat pe platforma WordPress, vei putea sa urmezi diferite trucuri care iti vor putea fi de mare ajutor, pentru a incepe sa ai un trafic din ce in ce mai mare.

In primul rand, trebuie sa te preocupe cautarea cuvintelor cheie. Acest pas este foarte important, iar pentru asta ar trebui sa identifici cuvintele cheie care au un numar mare de cautari, insa care nu au o competitie atat de mare. Trebuie sa stii ca intrarea in competitive cu site-uri si bloguri foarte cunoscute, deja este o lupta pierduta pentru tine.

Un alt truc pe care il poti urma, vizeaza setarea linkurilor permanente, iar in acest sens, WordPress iti ofera sansa unor link-uri pentru blog care sa arate asa cum iti place, asa ca trebuie doar sa te loghezi la rubrica de administrare pe WordPRess, sis a intrii la setari, apoi la linkuri permanente.

Odata ajuns aici, vei putea sa selectezi cateva optiuni alternative sau predefinite, iar in acest fel vei putea selecta optiunea ce iti permite setarea aspectului link-ului in concoordanta cu structura pe care tu o preferi.

Tot pentru ca blogul tau sa fie cat mai bine optimizat, ar fi indicat sa instalezi plugin-ul All In One SEO Pack pentru WordPress, care detine o multime de optiuni seo, care te lasa sa adaugi pentru fiecare articol meta – taguri, descriere, etc.

Descrierile META te pot ajuta si ele sa iti optimizezi foarte bine continutul de pe blog, asa ca se merita sa investesti timp cu scopul de a obtine descrierile meta potrivite, insa aceste descrieri meta trebuie sa promita ceea ce se regaseste in articol.

Referitor la acest aspect, este important de precizat faptul ca motoarele de cautare folosesc aceste descrieri meta, motiv pentru care ele trebuie sa fie cat se poate de convingatoare, pentru ca cititorul sa acceseze link-ul.

Optimizarea imaginilor este iarasi un truc foarte util, care odata pus in aplicare iti va aduce blogul pe o pozitie buna in motoarele de cautare, iar in acest fel, va creste si traficul sau, iar pe langa toate aceste trucuri, optimizarea corecta a rubricilor ar mai fi un truc care poate ajuta foarte mult un blog de pe platforma WordPress.

Ei bine, in conditiile in care consideri ca utilizarea tuturor acestor trucuri pentru blogul tau este o misiune dificila, atunci poti cauta optimizare seo In Constanta prin SmartSeoPack.com, unde vei gasi o agentie de optimizare seo de success, care te va putea ajuta sa iti optimizezi cat mai bine blogul.

 

0 Shares
You May Also Like
Ce este o companie SEO?

BlogCe este o companie SEO?

Pâna acum, probabil ati auzit despre beneficiile SEO si de ce fiecare companie are nevoie de serviciile unor…
Ce este un software developer?

BlogCe este un software developer?

Dat fiind faptul ca locurile de munca din domeniul IT sunt o optiune tentanta, o multime de tineri…