Cum tratam problemele picioarelor cu ciorapi medicinali Thusane?

0 Shares
0
0
0

Inca nu s- a stabilit cu exactitate un procent real al persoanelor care sufera si sunt afectate de problemele la niveul picioarelor create de varice.

Desi nu exista statistici unele studii au aratat ca 3 persoane din 100 sunt afectate de vene varicoase, atat in randul femeilor cat si al barbatilor.

Venele piciorului sunt vase de sange care transporta sangele de la organele interne ale corpului la inima. Sangele urca in venele piciorului si se varsa intr-o vena mai mare care merge la inima.

In venele mai mari exista valve care se deschid doar intr-un singur sens si previn circulatia sangelui inversa.

Venele varicoase sunt practic aceste vene de sange transportatoare care s-au dilatat si acest aspect devine unul vizibil pe picioare.

In anumite zone, peretii venelor sunt mai elastici fiind slabiti si astfel sangele acumulat in aceste locuri devine vizibil.

Cand acest lucru se intampla in aproapierea unei valve exista riscul ca aceasta sa nu se mai inchida si sangele sa se intoarca acumulandu-se in aceste zone.

Majoritatea persoanelor care prezinta astfel de probleme sunt femei, insa nici barbatii nu sunt scutiti de aceasta boala neplacuta.

In primul rand statul in picioare timp indelungat duce la aparaitia varicelor si in unele cazuri supraponderalitatea. In cazul femeilor insarcinate, greutatea poate reprezenta o cauzua pentru un inceput de varice.

In fazele primare, pesoanele afectate nu prezinta simptome decat dupa un timp cand venele devin dureroase. In cazul in care dupa aparitie nu sunt tratate corespunzator,  pot sa apara complicatii care nu au legatura cu aspectul varicelor sau cu grosimea acestora.

Tromboflebita este una dintre bolile aduse de venele varicoase netratate si este o inflamatie a unei vene care devine proeminenta. Este un proces inflamator care prezinta mari factori de risc pentru organism.

In unele cazuri tromboflebita poate cauza embolism pulmonar datorita deplasarii cheagului de sange format care daca se desprinde poate ajunge pana la plamani.

Terapia compresiva este prima forma de tratament sau prevenire pentru persoanele predispuse la astfel de probleme medicale.

Un studiu a demonstrat  ca persoanele care au prezentat cheaguri de sange la nivelul picioarelor si au purtat ciorapi medicinali, au avut un risc mai mic de a suferi de complicatiile provocate si pentru un timp de 5 ani nu au le-au mai aparut probleme.

Beneficiile care sunt aduse de acesti ciorapi se regasesc in primul rand  la nivelul circulatiei sanguine. Picioarele nu mai sunt obosite si in timp durerile dispar.

Ciorapii medicinale sunt fabricati sub diverse forme atat pentru fmei cat si pentru barbati.

Se gasesc pe piata o serie de modele de ciorapi medicinali atat pentru femei cat si pentru barbati.

Modelel variate aduc un plus de confort si un plus de sanatate.

Creati pentru femei in mai multe culori si cu o textura fina, ciorapii pentru rochii sau fuste sunt alegerea ideala pentru o zi de munca.

Totdata se gasesc si sub forma de sosete si acestea sunt destinate barbatilor, dar se produc modele si pentru femei.

Atunci cand suntem nevoiti sa alegem pentru o vreme tratamentul compresiv pentru prevenirea sau tratarea varicelor trebuie sa alegem perechea potrivita masurii noastre si bineineles culoare preferata in functie de ce tinuta imbracam.

Pentru a comanda o pereche de ciorapi medicinali Thusane,  este suficient sa va luati masura lungimii, circumferinta gambei si a gleznei si sa va stabiliti culoarea preferata.

Materialul de calitate din care sunt fabricati permite purtarea lor zilnica precum si spalarea lor zilnica.

Sunt foarte comozi datorita formei anatomice create special pentru talpa sau pulpa si foarte placuti la atingere.

Datorita cusaturile extraplane design-ul este unul placut si purtarea lor nu incomodeaza cu nimic. Unii sunt prevazuti cu banda elastica ceea ce ii face confortabili si frumosi datorita ornamentelor estetice cu care sunt prevazuti.

Indiferent de culoare acesti ciorapi sunt conceputi sa raspunda nevoilor medicale ale personalor sub tratament compresiv, respectand forma anatomica a piciorului si prezentand beneficii atat pentru femei cat si pentru barbati.

Unele modele se refera la tratamentul antibacterian iar altele au specificatii in ceea ce priveste spalarea, astfel ca exista modele care se pot spala la masina automata si suporta pana a 40 de grade Celsius.

Datorita design-ului inovator, unii sunt prevazuti cu un grad mai mare de rezistenta pentru zonele expuse unor riscuri de rupere sau deteriorare cum sunt calcaiele sau varfurile picioaelor.

Pastrati-va sanatatea prevenind si alegeti intotdeauna produse de calitate care raspund nevoilor dumneavoastra!

0 Shares
You May Also Like
Ce este o ecografie abdominala?

BlogCe este o ecografie abdominala?

Scanarile cu ultrasunete care mai sunt cunoscute si ca ecografii abdominale, utilizeaza undele sonore de inalta frecventa pentru…