Cum trebuie sa arate paharele pentru miri si nasi?

0 Shares
0
0
0

Paharele pentru miri si nasi sunt deosebite si sunt parte din elementele de decor ce tin de realizarea evenimentului. Sunt pahare festive, frumos ornate, care sunt apreciate de catre toti cei prezenti. Ele sunt folosite pentru a ciocnisampania cu toti invitatii la primire in cadrul nuntii.

Daca vorbim despre nasii de botez, paharele sunt utilizate la restaurant pentru a sarbatori momentul unic al botezului copilului. Iata cum trebuie sa arate si cum pot sa fie alaese paharele pentru miri si pentru nasii de cununie sau botez:

  1. Paharele pentru miri sunt frumos ornate si festive, reprezentand eleganta evenimentului realizat

In primul rand, paharele pot sa fie decorate si infrumusetate in multiple moduri. Poti sa le alegi in functie de tematica aleasa. De cele mai multe ori sunt elegante, festive, fiind reprezentative pentru evenimentul in sine. Pot avea elemente diverse de decor, conform dorintelor voastre. Cele mai multe pahare miri au detalii pictate sau ornamente aplicate care sa aduca aminte de o petrecere regala, de un moment special. Pe 23H.ro poti descoperi o multitudine de modele care te vor incanta.

  1. Paharele pentru miri pot avea o tematica aleasa si culorile care te incanta

Culorile paharelor pentru miri sunt alese in functie de tematica nuntii si conform imaginii dorite. Paharele pentru miri pot sa fie alese decorate reprezentativ pentru cei doi miri, cu elemente ce aduc aminte de o mireasa si de un mire sau pot avea decoratiuni neutre, care sa fie elegante si frumoase.

  1. Paharele pentru nasi pot sa fie pictate sau ornate cu acelasi tip de culori, insa trebuie sa se deosebeasca de cele ale mirilor sau de cele ale parintilor, in cazul unui botez

Paharele pentru nasi trebuie sa fie frumoase si elegante, dar trebuie sa se deosebeasca de cele ale mirilor sau ale parintilor, daca este vorba despre un botez. Astfel, niste pahare nasi botez bine realizate sunt decorate conform tematicii si au un mesaj reprezentativ sau elemente de decor diferite de cele ale mirilor sau ale parintilor copilului, daca este cazul unui botez.

  1. Paharele pot avea sclipici sau alte aplicatii care scot in evidenta design-ul ales

Sclipiciul si aplicatiile festive sunt perfecte pentru design-ul unui pahar pentru nunta sau pentru botez. Aceste elemente de decor sunt frumoase si atrag privirile tuturor. Poti avea pahare cu paiete sau pietre, cu sclipici si alte tipuri de aplicatii elegante.

  1. Paharele pentru nunta pot avea data evenimentului sau numele mirilor si nasilor, ori initialele lor

Paharele pentru nunta pot sa fie o amintire unica, de nepretuit. Ele pot sa fie folosite ulterior de oricate ori aniversati un anumit numar de ani de la casatorie sau la evenimentele importante pentru voi. De aceea puteti sa alegeti sa aveti inscriptionate datele importante sau anul casatoriei. De asemenea, puteti sa aveti numele vostru si al nasilor, in functie de preferinte. Daca nu vreti sa aveti tot numele, puteti sa aveti scrisa doar initiala. Astfel, o sa aveti o amintire frumoasa, care o sa fie cu voi toata viata.

0 Shares
You May Also Like