De ce este indicat sa locuiesti la ultimul etaj?

0 Shares
0
0
0

Cei care au intentia de a-si cumpara un apartament, cu siguranta trebuie sa cunoasca unele detalii foarte importante, care le pot fi de mare folos pentru a face cea mai potrivita alegere.

In randurile urmatoare vom aborda acest subiect, si vei vedea de ce este o idee buna sa iti cumperi un apartament la ultimul etaj. Citeste pana la final pentru a descoperi unele lucruri interesante!

Asadar, fara doar si poate, lucrul cel mai important pe care trebuie sa il ai in vedere cand cauti un apartament de vanzare, este zona. Cauta sa iti cumperi locuinta intr-o zona linistita si sigura, cum ar fi zona Herastrau.

Cu siguranta vei gasi mule apartamente de vanzare Herastrau la cele mai atractive preturi, si vei gasi un apartament de lux care sa fie pe placul tau. In plus, un apartament in aceasta zona a capitalei iti ofera posibilitatea de a avea tot ce este necesar, la indemana.

Stabileste cate camere doresti sa aiba locuinta. Acest aspect este important mai ales daca urmeaza sa locuiesti singur, cu sotul/sotia si copiii. Compartimentarea apartamentului este un alt detaliu care are o importanta majora.

Apoi, alege etajul la care doresti sa locuiesti. De preferat ar fi sa iti indrepti atentia spre un apartament la ultimul etaj din bloc, mai ales in zona Herastrau, care de foarte multa lume este considerata drept cea mai frumoasa zona a capitalei.

De preferat ar fi sa alegi un apartament la ultimul etaj care sa iti ofere vederea spre parc, iar peisajul de care te vei bucura in fiecare zi de pe balcon, va fi unul de poveste.

A locui insa la ultimul etaj, cine si cu alte avantaje semnificative, in afara faptului ca ai parte de o priveliste spectaculoasa. De exemplu, un apartament la ultimul etaj, poate costa chiar si cu 20% mai putin decat un apartament la unul din etajele intermediare.

Multe persoane sustin ca nu s-ar muta la ultimul etaj de teama ca ploaia le poate provoca daune, din cauza acoperisului care nu este bine izolat. Alegand un apartament de lux Herastrau, nu te vei confrunta cu o asemenea problema, dat fiind faptul ca aceste apartamente dispun de o hidroizolatie de calitate premium, efectuata de cei mai buni profesionisti.

Deci, acoperisul nu iti va crea probleme si surprize neplacute daca vei alege sa te muti la ultimul etaj. Un alt avantaj este acela ca nu ai parte de la fel de mult zgomot precum cei care locuiesc la parter sau la etajele intermediare din bloc. Acesta este un alat mare avantaj atunci cand trebuie sa te odihnesti pe timpul zilei.

Lumina naturala este deosebit de importanta, si iti poate imbunatati starea de spirit. Locuind la ultimul etaj, vei avea parte de o locuinta luminata. In schimb, cei care locuiesc la parter sau la etajele intermediare inferioare, se vor confrunta cu lipsa luminii naturale.

Asadar, exista multe detalii de care trebuie sa tii cont cand alegi noul apartament, insa cu siguranta ideea de a te muta la ultimul etaj, este una buna.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…