Iata de unde poti comanda cea mai buna pizza in capitala

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca stim cu totii despre pizza ca este o mancare specifica italienilor, putem sune ca este mancarea preferata pentru milioane de romani.

Atunci cand ne dormi sa mancam ceva gustos, si nu avem rabdarea necesara pentru a gati, cu siguranta cea mai simpla solutie este sa sunam si sa comandam pizza, iar in cel mai scurt timp posibil ne este livrata pizza la domiciliu.

Atunci cand avem musafiri si nu stim ce sa gatim pentru a-i servi, mai ales daca sunt pretentiosi in ceea ce priveste mancarea, cu siguranta cea mai simpla si la indemana solutie este aceea de a comanda o pizza.

Pizza este cea mai gustoasa mancare, si este mancarea care ne scoate de multe ori din incurcatura, asa ca este lesne de inteles de ce foarte multe persoane fie merg la restaurant, fie opteaza pentru pizza la domiciliu.

Cei care locuiesc in capitala de exemplu, la IlPizzaIolo pot gasi cea mai buna pizza Bucuresti din Sector 2 si Sector 3, diferite feluri de pizza traditionala din Napoli, care este coapta pe vatra in cuptor cu lemne.

In functie de preferinte, de aici fiecare isi poate comanda diferite feluri de pizza, iar in urmatoarele randuri vom prezenta cateva exemple.

Pizza Cotto care contine sos de rosii, mozarella, prosciutto cotto si busuioc este un fel special de pizza, apreciat de catre foarte multa lume. Persoanele care doresc, pot comanda pentru acest fel de pizza sos de rosii picant extra, sos de rosii dulce extra si ulei picant extra. De-asemenea, se mai pot comanda extra pentru aceasta pizza ingrediente precum ardei gras, anghinare, ardei iute, pancetta (bacon) sau ansoa.

Pizza Napoli este deasemenea foarte gustoasa, si contine sos de rosii, mozarella, oregano, ansoa si capere. Persoanele care doresc, pot comanda pentru acest fel de pizza sos de rosii picant extra, sos de rosii dulce extra si ulei picant extra. De-asemenea, se mai pot comanda extra pentru aceasta pizza ingrediente precum ardei gras, anghinare, ardei iute, pancetta (bacon) sau ansoa.

Cei care isi doresc o pizza vegetariana, au acum posibilitatea de a manca cea mai buna asemenea pizza din capitala, iar aici ne referim la pizza Posillipo, care contine sos de rosii, buzuioc, ciuperci, mozarella, rosii, rucola si masline.

Persoanele care doresc, pot comanda pentru acest fel de pizza sos de rosii picant extra, sos de rosii dulce extra si ulei picant extra. De-asemenea, se mai pot comanda extra pentru aceasta pizza ingrediente precum ardei gras, anghinare, ardei iute, pancetta (bacon) sau ansoa.

Pizza Salsiccia care contine sos de rosii, carnati, oregano si mozarella este deasemenea foarte gustoasa, iar cei care isi doresc sa savureze o pizza ca la mama ei acasa in Italia, isi pot indrepta atentia si spre acest fel de pizza. Persoanele care doresc, pot comanda pentru acest fel de pizza sos de rosii picant extra, sos de rosii dulce extra si ulei picant extra. De-asemenea, se mai pot comanda extra pentru aceasta pizza ingrediente precum ardei gras, anghinare, ardei iute, pancetta (bacon) sau ansoa.

Pizza San Gennaro care contine sos de rosii, mozarella, busuioc, ansoa, masline si capere este foarte gustoasa, iar persoanele care intentioneaza sa savureze o pizza delicioasa, cum nu se mananca decat in Italia, isi pot indrepta atentia si spre acest fel de pizza.

Persoanele care doresc, pot comanda pentru acest fel de pizza sos de rosii picant extra, sos de rosii dulce extra si ulei picant extra. De-asemenea, se mai pot comanda extra pentru aceasta pizza ingrediente precum ardei gras, anghinare, ardei iute, pancetta (bacon) sau ansoa.

Ei bine, acestea sunt doar cateva exemple de pizza gustoasa pe care o puteti incerca de la IlPizzaIolo, acolo unde este preparata pizza ca la mama ei acasa in Italia. Foarte multi dintre cei care au mancat pizza cel putin odata de la IlPizzaIolo, s-au aratat extrem de multumiti de gustul pizzei.

Chiar si italienii care ne-au vizitat tara, au ramas surprinsi de cat de gustoasa este pizza de la IlPizzaIolo, acestia sustinand ca aici se gaseste pizza mai gustoasa decat in multe restaurante din tara lor.

Asadar, in cazul in care va place pizza, cu siguranta trebuie sa comandati cel putin odata de la IlPizzaIolo.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…