iPhone 6 – cel mai popular telefon din istorie ?

0 Shares
0
0
0

iPhone 6  - cel mai popular telefon din istorie ?Inainte sa  ofer mai multe informatii surprinzatoare despre noul iPhone 6 vreau sa prezint tuturor acelora dintre dumneavoastra care deja detin un iPhone , si nu numai , www.magazingsm.ro . Acest magazin online este specializat in comercializarea de accesorii telefoane , huse iPhone , carcase originale si multe alte produse la un raport calitate/pret incredibil .

Pentru mai multe informatii acceseaza chiar acum http://www.magazingsm.ro/huse-iphone-184 .
Ei bine , isteria creata de zvonul aparitiei unui nou iPhone este de-a dreptul spectaculoasa . Analistii s-au grabit sa afirme ca iPhone 6 (‘’ The Sign of Design. Whith You in mind.’’ ) va fi cel mai popular telefon mobil al tuturor timpurilor . Imagineaza-ti ce impact v-or avea aceste afirmatii asupra vanzarilor .

Intentionat sau nu , in urma cu cateva zile un operator de telefonie mobila din Germania ( Deutsche Telekom ) a confirmat 19 septembrie 2014 ca fiind data oficiala de lansare a noului iPhone 6 . Daca este sa ne luam dupa lansarile din anii trecuti aceasta informatie pare plauzibila .Astfel , in octombrie 2014 iPhone 6 ar putea sa fie disponibil in cele mai multe locuri de pe mapamond .[adsenseyu1]

Desigur , acestea sunt doar informatii ipotetice , cei de la Apple fiind recunoscuti pentru capacitatea lor de a tine totul in secret .Informatiile lansate pe piata de Deutsche Telekom par sa fie destul de credibile in conditiile in care compania a cerut angajatilor din call centere sa spuna clientilor care suna ca noul iPhone 6 se va afla in oferta de produse incepand cu data de 19 septembrie .

Repet , chiar daca data de 19 septembrie 2014 nu a fost confirmata de Apple aceast lucru nu inseamna ca informatia nu este adevarata .
Conform zvonurilor Apple v-a lansa doua variante de iPhone 6 , una de 4,7 inchi si alta de 5,5 inchi .

In conferinta de presa in care se va prezenta noul iPhone 6 , ce va avea loc cu 9-10 zile inainte de ceremonia oficiala de lansare , probabil se v-or prezenta si sistemele de operare  iOS 8 si iWatch .

WalletHero  a realizat un studiu de piata  in cadrul caruia un numar de peste 1.500 de persoane au raspuns la intrebarea ‘’ce ti-ai dori sa primesti de la noul flagship Apple ?’’ . Nici mai mult nici mai putin de 97% dintre aceste persoane au raspuns ca doresc o autonomie a bateriei mult mai mare . 85% doresc  un display mai mare , ceea ce Apple promite sa si ofere , in timp ce 73% doresc o camera foto mai performanta  .

[adsenseyu1]

Numai 43% dintre cei chestionati au tinut sa precizeze ca noul iPhone 6 are nevoie de un upgrade la nivelul procesorului , adica un procesor mai rapid . Spatiul suplimentar de memorie a fost o alta cerinta manifestata de respondenti , mai exact de 37% dintre acestia .

Pretul este o alta ‘’problema’’ pentru utilizatori , aproximativ 35% dintre subiectii studiului au declarat ca si-ar dori ca noul iPhone sa fie mai ieftin . Un iPhone dual-sim este cerinta a 8% dintre cei intervievati.

In privinta apetitului pentru achizitionarea noului iPhone 6 , 34% dintre respondenti si-au manifestat intentia de a achizitiona produsul in prima zi de vanzare in timp ce numai 3% au declarat ca sunt dispusi sa stea la coada pentru a-l achizitiona . Peste 63% se gandesc serios sa isi achizitioneze un iPhone 6 , insa nu stiu exact momentul achizitiei .

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…