Care sunt cele mai asteptate filme online ale anului 2014 ?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai asteptate filme online ale anului 2014  ?Portalul www.filmetraduse.net pune la dispozitia utilizatorilor cele mai noi si mai apreciate productii cinematografice ale momentului si nu numai . Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe acest site si o sa primesti pe email toate informatiile despre cele mai noi filme postate .

Trebuie sa recunoastem ca este foarte usor sa vizionezi un film online gratuit si cu subtitrare in romana , desigur , daca stii unde sa cauti . Asadar , de ce sa mai platesc la cinema cand am totul la un click distanta ?

Daca vrei sa fii primul care vede productiile cinematografice ale anului  2014 nu mai sta pe ganduri si inregistreaza-te pe  www.filmetraduse.net . O sa primesti informatii despre cele mai noi filme de pe site direct pe adresa ta de email . [adsenseyu1]

Printre cele mai asteptate productii cinematografice ale anului 2014 se  numara  :

–    Logan’s Run – actiune , aventura , drama , SF , thriller . Actiunea filmului se desfasoara intr-o societate din viitor in care persoanele sunt eliminate in momentul in care ating varsta de 30 de ani . Ajuns in apropierea acestei blestemate varste un tanar decide sa plece in cautarea Sanctuarului , un loc mitic , unde oamenii pot sa traiasca pana la adanci batraneti . Acesta devine un proscris si va fii urmarit de fortele de ordine ale societatii .
–    Transformers  : Age of Extinction . Lansarea noului film din seria Transformers in regia lui Michael Bay cu Jack Reynor si Mark Wahlberg este programata pentru vara anului 2014 , mai exact pentru luna iunie . Actiune , aventura , SF si efecte speciale fantastice , totul in noul film din seria care a facut istorie in cinematografia mondiala .
–    Monopoly – un lungmetraj de comedie  in regia lui Ridley Scott care reuneste nume sonore din industria cinematografica . Un film care se anunta a fi un adevarat succes .
–    Dune – un film de actiune cu puternice acente SF  in regia lui Pierre Morel care se vrea o alta ecranizare a deja celebrului roman Dune de Frank Herbert . Filmul aduce  , sau mai bine zis , readuce pe marele ecran indragitele aventuri ale lui Paul Atreides si relatia tensionata dintre familiile Atreides si Harkonnen . In incercarea s-a de aobtine controlul asupra celei mai ravnite substante din univers , tatal lui Paul , ducele de Atreides descopera un planul de complot impotriva sa pus la  cale de Shaddam IV , Imparatul Casei Corrino .

[adsenseyu1]
–    The Ring 3D – un film special destinat iubitorilor de drame horror cu David Dorfman si Kelly Stables in regia lui Hideo Nakata. Filmul , al trei-lea din serie  prezinta  evenimentele ce s-au intamplat inainte de  ‘’The Ring 2’’ . La fel ca si cele mai multe filme de groaza japoneze , si in ‘’The Ring 3D’’ predomina imaginea ingrijoratoare a unei fetite al carei paru lung si negru ii acopera intreaga fata . Inainte cu 30 de ani de aparitia  casetei ucigase , micuta Samara Morgan este adoptata de catre o familie dupa ce mama ei a innebunit . Dupa ce aceasta este maltratata si inchisa intr-un  put de catre noii sai parinti se naste un blestem . Pentru mai multe informatii te invit sa urmaresti acest film .
–    The Dark Tower – un horror SF cu puternice acente de western  cu Javier Bardem in regia lui Ron Howard . Pistolarul Roland Deschain este obsedat sa ajunga la Turnul Intunecat si sa il gaseasca pe ‘’ omul negru ‘’ deoarece , se pare ca de acesta depinde viitorul .


Alte stiri actuale :

1. Globurile de Aur: “12 ani de sclavie” si “American Hustle” – Cele mai bune filme
2. Lee Ryan si Duncan James, o iubire ca-n filme!
3. De ce prefera studiourile de filme sa îsi promoveze întâi pe YouTube cele mai importante filme
4. Globurile de Aur 2014: a 71-a editie marcheaza cea mai buna colectie de filme din ultimii ani
5. 50 de filme pe care trebuie sa le vezi in 2014: productiile care vor defini anul

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…