Jocuri online gratis, pentru copilul tau

0 Shares
0
0
0

Jocurile copilariei s-au schimbat astazi fata de vremea bunicilor si a parintilor nostri. Astazi, de la varste dintre cele mai fragede, copiii invata sa butoneze telefonul mobil sau tableta, lucruri de neconceput in urma cu 10 ani sau chiar mai putin. Acesta nu este un lucru rau, cu conditia ca accesul la telefon, calculator sau televizor sa fie unul limitat si, mai inainte de toate, atent controlat de parinti.

Acesta este si motivul pentru care producatorii au conceput o multime de jocuri online, special dedicate copiilor, astfel incat acestia sa isi petreaca timpul cat mai placut si, daca se poate educativ. Extrem de important este faptul ca majoritatea acestor jocuri online pentru copii sunt concepute astfel incat sa nu fa a uz de un limbaj violent sau obscen, fara scene de violenta, care sa afecteze psihicul micutilor.

Un amanunt foarte important de luat in calcul in alegerea cestor jocuri cu cai online este ca ele sunt total gratuite pe majoritatea site-urilor. Astfel, este de ajuns o descarcare a jocurilor pe calculator sau pe telefon, pentru ca acestea sa devina accesibile.

In alte conditii, jocurile pot fi accesate direct pe site sau instalate automat prin intermediul aplicatiilor si magazinelor online puse la dispozitie de serverele de telefonie mobila. Dar, sa vedem insa care ar fi principalele personaje pe care le putem intalni la jocuri cu friv gratis online pentru cei mici.

Papusa Barbie, intr-o noua prezentare

Unul dintre cele mai indragite personaje si mai populare totodata printre copii este papusa Barbie. Cu o istorie de cateva decenii in spate, papusa Barbie este acum eroina principala a numeroase jocuri pentru copii e internet, pe are o gasim in diferite ipostaze.

Printre cele mai accesate se numara situatii pe care le intalnim si in viata reala, precum Barbie la spital sau Barbie cu operatie de apendicita, tocmai pentru a le insufla copiilor aspecte cat mai aproapiate de viata de zi cu zi.

Tom si Jerry

Un cuplu celebru, poate cel mai iubit printre copiii din toate timpurile, este Tom si Jerry. Produs in urma cu mai bine de jumatate de secol, celebrul cuplu comic prezinta situatii neobisnuite si aventuri ale motanului Tom si ale soricelului atat de indragit.

Ben Ten si alti supereroi

Nu in ultimul rand, extrem de populari printre copii sunt supereroii benzilor desenate precum Ben 10, Superman sau Spiderman. Toti acestia pot fi gasiti acum si pe jocuri online, unde copiii se pot bucura de ei in mod gratuit, insa fara scenele de violenta caracteristice productiilor cinematografice.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…