La ce sa te astepti cand zbori cu un avion de mici dimensiuni?

0 Shares
0
0
0

Uneori, singura optiune pentru a ajunge undeva este sa zbori si, adesea, singurul zbor disponibil este cu un avion mic.

O multime de oameni se tem foarte tare si nu isi imagineaza cum se poate zbura cu un avion atat de mic! Credeti-ma, zboara! Si, de fapt, avioanele mici sunt chiar grozave!

Iata deci la ce sa va asteptati cand va treziti la imbarcare ca trebuie sa urcati intr-un avion mic.

Nu va temeti! S-ar putea chiar sa va placa!

Serios, avioanele de mici dimensiuni sunt atat de usoare si au nevoie de o distanta atat de mica pentru a decola si a ateriza, incat ele sfideaza mult mai putin legile gravitatiei decat avioanele mari!

Este posibil sa nu trebuiasca sa treceti prin securitate

Nu este intotdeauna cazul, dar daca zburati dintr-un aeroport mic, in aer liber, cu o singura destinatie, s-ar putea sa nu fie nevoie sa va dezbracati, sa va scoateti lichidele, sa va scoateti pantofii sau orice altceva!

S-ar putea sa stati langa pilot

E adevarat! Am fost pe scaunul de copilot de cel putin trei ori si odata pilotul m-a lasat chiar sa pilotez!

Va fi zgomotos

Este un fapt: avioanele mici sunt mult mai zgomotoase decat avioanele mari! Luati cu dvs. dopuri pentru urechi daca credeti ca ati putea avea nevoie de ele, dar, in caz contrar, fiti pregatiti pentru o plimbare zgomotoasa, mai ales daca va aflati intr-un avion cu elice sau propulsie!

Veti vedea mult mai mult decat ati vedea intr-un avion mare

Pentru ca avioanele mici zboara la altitudini mai mici, ajungi sa fii mult mai aproape de peisajele frumoase si peisajele marine din jur! Veti vedea unele dintre cele mai uimitoare peisaje din lume.

Va fi un zbor scurt

Nu va faceti griji! Zborul va fi unul scurt. Avioanele de mici diemnsiuni nu merg la fel de departe ca cele mai mari, asa ca veti fi acolo sus cel mult cateva ore. De fapt, zborurile pe care le-am facut cu avioane mici rareori au durat mai mult de jumatate de ora!

S-ar putea sa trebuiasca sa va cantariti

Bun, aceasta cred ca este partea cea mai proasta: foarte probabil va trebui sa va cantariti la fata locului. Stiu, si eu urasc asta! Dar merita. Daca nu vreti sa vedeti numarul de kilograme, nu va uitati la cantar! Cine va cantareste nu va striga in gura mare greutatea, ca sa auda toata lumea.

Lucrurile dvs. vor trebui cu siguranta cantarite

Este o idee buna sa aveti un cantar portabil pentru bagaje pentru a va asigura ca bagajele dvs. se incadreaza in greutatea admisa. Restrictia de greutate este o regula foarte importanta de respectat pe zborurile cu avioane mici.

Ar putea fi singura modalitate de a ajunge acolo unde doriti!

Acesta este cel mai important motiv pentru care sa nu va fie frica sa zburati cu un avion mic: ar putea fi singura modalitate de a ajunge la destinatia de vis! Astfel de locatii sunt unele dintre Insulele Galapagos, Maldive, Peninsula Kalaupapa, anumite zone din Alaska, Coasta Na’Pali din Kauai si alte locuri frumoase!

Daca nu ati zburat niciodata cu un avion mic, incercati pentru inceput un zbor cu avionul la Brasov. Apoi, daca totul e in regula, puteti incepe sa va planificati urmatoarea vacanta exotica.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…