Lucruri pe care sa le oferi cadou mamei tale

0 Shares
0
0
0

Astazi este timpul sa vorbim despre ce cadouri sa alegem pentru cei mai importanti oameni din viata noastra: Mamele. Cele care ne-au daruit totul din prima zi, cele care ne-au umplut de iubire sincera si infinita de cand ne-am nascut, cele care ne-au protejat atat de mult si nu au cerut niciodata nimic in schimb.

Astazi este timpul sa pregatim o lista cu ce sa dai unei mame pentru ca da, aceste finite o merita si pentru ca nu exista niciodata un motiv anume pentru a oferi un cadou unei mame. Sa le aratam inca o data cat de mult le iubim!

Puteti cumpara cadouri personalizate pentru orice ocazie daca tineti cont de sfaturile de mai jos si daca alegeti produsele potrivite care chiar au potentialul de a impresiona.

 Idei de cadouri

Iata cateva idei de cadouri:

Papuci de casa

Exista multe tipuri de incaltari pe piata, in acest sens nu exista nici o indoiala. Dar cu siguranta nu sunt la fel de frumoase daca nu sunt si personalizate!

Si adevarul este ca acesti papuci pot fi un cadou exclusivist si care poate aduce un zambet larg pe chipul ei. Cu acesti papuci mama ta va avea picioare super calde si ea poate merge, de asemenea, foarte confortabil cu ei prin casa in timp ce isi face treburile zilnice..

Cadouri pentru ziua de nastere a mamei tale: esarfe

Esarfele sunt foarte bune pentru a proteja de frig, precum si pentru sezonul in care nu se stie ce sa se poarte. In plus, acestea sunt multifunctionale, deoarece pot fi folosite pentru a infasura gatul cu eleganta si clasa, dar si ca un sal pentru atunci cand nu exista un guler inalt al bluzei noastre. Ideala in acele brize de noapte de vara pe terasa unui bar sau in barul de pe plaja.

Alege sa personalizezi o esarfa cu un mesaj unic, inspirat din amintirile voastre sau alege o fraza cunoscuta dintr-o carte pe care mama ta o iubeste. Indrazneste sa fii original si surprinde-o!

Bratari Charm

Tuturor mamelor le plac bratarile – sau cel putin, marea majoritate a mamelor le adora. Bratarile cu charmuri sunt cadoul perfect pentru mame, deoarece este un mod original si emotional de a-i spune mamei tale ca o iubesti si ca ea este cea mai buna din lume. In plus, cel mai bun lucru la bratari si la toate bijuteriile, in general, este ca ori de cate ori le va purta isi va aminti de persoana care le-a daruit acea bijuterie, si de acea zi special din viata lor.

Incearca sa personalizezi bratara cu un mesaj: cea mai buna mama/iubitei mele mame/te iubesc mama sau orice alt mesaj ce ii poate crea emotie mamei tale.

Rama foto

Este timpul sa schimbam acea rama veche de acum cativa ani si sa o inlocuim cu una mai moderna si mai personalizata. Si, daca nu ai cum sa-i spui mamei tale cat de mult o iubesti – sau esti unul dintre oamenii care prefera cuvintele scrise inaintea celor spuse – atunci iti va placea aceasta rama. Pe ea vei putea scrie un scurt mesaj, dar intens! O rama foto insotita de o poza impreuna cu mama ta poate fi un cadou pe care ea sa il adore si pe care sa il pastreze o viata intreaga la loc de cinste, in casa!

Sosete

Acum, ca se apropie sezonul rece si Craciunul, unul dintre cadourile vedeta care nu dau gres niciodata sunt sosetele. Acum, indiferent de perioada din an, o pereche de sosete de buna calitate si calduroase, pot fi un cadou ideal. Personalizeaza sosetele cu un mesaj dragut si le vei face astfel sa fie unice.

Breloc pentru mama

Brelocurile nu dau gres niciodata si mai mult daca sunt dedicate exclusiv acelor oameni mici cu inimi bune, vesele si umile. Mamele sunt cele mai bune din lume si din intregul univers.

Carcasa de telefon personalizata

Telefonul este utilizat zilnic, atat de noi cat si de parintii nostri. Alege sa daruiesti o carcasa de telefon personalizata mamei tale si cu siguranta o sa ii placa darul primit. Personalizeaza cu o fotografie sau cu un mesaj, peisaj care stii ca i-ar placea mamei tale.

Halat personalizat

Halatul pentru o dama este esential in casa. Acesta protejeaza de serile reci petrecute pana tarziu in bucatarie sau este util in diminetile rapide in care pregatesti micul dejun familiei tale. Un halat personalizat pentru mama ta poate fi un cadou ideal. Graveaza initialele mamei tale pe halat sau alege sa inscriptionezi un mesaj scurt dar intens. Asigura-te ca halatul este de buna calitate.

Perna

Cine nu are acasa o perna? Dar nu orice perna este THE ONE. Alege sa daruieste o perna personalizata fiintei dragi si vei realiza ca un cadou atat de banal precum o perna, se poate transforma in ceva care surprinde!

0 Shares
You May Also Like