Tehnica de pariere “Sirul lui Fibonacci”

0 Shares
0
0
0

Tehnica de pariere "Sirul lui Fibonacci"Astazi pariorii pot apela la numeroase metode si tehnici de pariere pentru a obtine castigurile dorite, iar daca se apeleaza la case de pariuri online, atunci acestia pot beneficia de numeroase avantaje, putand paria din confortul propriei locuinte.

Una dintre tehnicile de pariere existente se numeste “Sirul lui Fibonacci” si cu toate ca nu este o tehnica extrem de cunoscuta, poate fi utilizata cu succes.

Astfel, aceasta tehnica  a fost denumita “Sirul lui Fibonacci” de catre metamaticianul Leonardo din Pisa, care a utilizat-o drept exemplu in cartea sa intitulata “Liber Abaci”, insa acesta nu este si descoperitorul acestui sistem matematic.[adsenseyu1]

“Sirul lui Fibonacci “consta intr-o serie de numere, astfel sirul incepe cu 1 si continua cu numere format din suma ultimelor 2 numere aflate inainte. Sirul arata dupa cum urmeaza: 1, 1, 2, 3, 5,8, 13, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987 si asa mai departe. Daca primul numar este 1, al doilea este tot 1 deoarece inaintea sa se afla doar numarul 1.

Numarul 1 se poate inmulti cu orice coeficient in functie de banca pe care o aveti disponibila pentru pariuri, “Sirul lui Fibonacci” fiind o tehnica ce are la baza si elemente din Metoda Martingale. Un avantaj oferit de aceasta tehnica consta in faptul ca dupa o serie de pariuri in care ati pierdut, urmeaza o serie de cateva pariuri ce sunt castigatoare.

Pentru a obtine bune rezultate prin utilizarea sistemului Fibonacci se considera avantajos sa se utilizeze o cota cel putin egala cu 2.00, deoarece la aceste pariuri se vor putea recupera ultimele doua pariuri pierdute, iar cu cat cota medie este mai mare, cu atat numarul pariurilor pierdute va creste.

Exista pariori care prefera sa parieze cu o cota de minim 3.00, cu scopul de a recupera toate pierderile anterioare in momentul in care castiga un pariu, fiind o modalitate de pariere potrivita pentru cei care obisnuiesc sa parieze egalurile la meciurile de fotbal. Astfel, aceasta tehnica este una dintre numeroasele tehnici existente, menite sa asigure un castig mult mai sigur pariorilor.

Din fericire, exista numeroase site-uri ce ofera informatii atat cu privire la tehnicile de pariere, cat si la unele case de pariuri online, iar un astfel de site este www.casedepariuri.info. Astfel, indiferent de tehnica de pariuri preferata, pariorii se pot considera astazi norocosi, datorita numeroaselor informatii ce le sunt puse la dispozitie.

[adsenseyu1]

Daca se opteaza pentru a utiliza tehnica de pariuri “Sirul lui Fibonacci” este bine de retinut ca este nevoie de foarte multa rabdare si pricepere, fiind o modalitate prin care pariorii pot recupera pierderile suferite pe termen scurt, insa nu si pe termen lung. De asemenea, suma de care dispun pariorii este importanta, deoarece daca suma este mare, atunci pot fi alese mai multe variante, insa o suma mica determina alegerea unei unitati mici.

Totodata, aceasta tehnica poate fi utilizata si pentru jocuri de cazino, precum ruleta sau Baccarat, fiind importanta de fiecare data alegerea cu atentie a unitatii de joc, fiind o tehnica ce invata pariorii sa stabileasca miza si nu sa aleaga meciurile sau tipul de pariu ce urmeaza sa fie jucat.

Alte stiri actuale :

1. Meciuri tari si cote mari
2. Handbal, Liga 1 si Liga 2: AICI ai toate cotele!
3. Bonusurile la pariuri sportive atrag jucatorii spre online
4. Simona Halep, în 2013: ONE MILLION DOLLAR BABY!

0 Shares
You May Also Like