Sistemul Paroli – dubleaza miza dupa o victorie

0 Shares
0
0
0

Sistemul Paroli – dubleaza miza dupa o victorieExista mai multe sisteme de pariuri pe internet online folosite de catre jucatorii de cazinou pentru a-si maximiza profiturile, care sunt, de asemenea, extrem de favorabile si pentru pariorii din sport. Paroli este unul dintre aceste sisteme de pariuri, opus teoriei Martingale, numit adesea si anti-Martingale.

Spre deosebire de sistemul Martingale , care promoveaza creasterea mizei dupa o pierdere, sistemul Paroli se bazeaza pe teoria ca pariorul trebuie sa dubleze miza numai dupa o victorie. Odata ce ai pierdut, trebuie sa incepi din nou, de la prima unitate.

De exemplu:

[adsenseyu1]

Pariezi 10 ron – castigi
Pariezi 20 ron – castigi
Pariezi  40 ron – castigi
Pariezi  10 – pierzi
Pariezi 10 ron – castigi
Pariezi 20 ron – pierzi
Pariezi 10 ron – pierzi

Secventa de pariuri urmeaza modelul de mai sus. Dublezi pariurile, pana cand pierzi unul dintre ele si o iei de la inceput, pana cand ajungi la un alt punct in care vei pierde din nou. Apoi te intorci la pariul initial.

Atunci cand se utilizeaza sistemul de pariuri Paroli, ai nevoie sa stabilesti anumiti parametri. Trebuie sa decizi, in primul rand, o valoare de unitate . Apoi, trebuie sa iei o decizie cu privire la modul de pariere, inainte de a incepe de la primul pariu. Acesta este un factor important pe care trebuie sa il iei in considerare, deoarece nu poti creste pariurile la nesfarsit.

Trei victorii este un numar suficient pentru multi, pentru ca acest sistem sa devina eficient. Alege trei victorii, dupa care incepe de la prima unitate, din nou.

De exemplu:

Pariezi 10 ron – castigi
Pariezi 20 ron – castigi
Pariezi  40 ron – castigi
Pariezi 10 ron – castigi

In exemplul de mai sus, in care trei victorii reprezinta limita, profiturile stau la 7 unitati de la un pariu ini?ial de 1 unitate, care este destul de bun. Deci, la fiecare trei victorii, te duci inapoi la pariul initial si incepi din nou. In cazul in care vei pierde inainte de a obtine cele trei victorii, trebuie sa o iei de la capat.

[adsenseyu1]

Se crede ca acest sistem de pariuri ofera recompense mai bune decat la alte strategii. Daca esti in stare sa faci trei victorii la rand, sistemul va lucra favorabil pentru tine. Ca si in cazul altor sisteme similare de pariere, rezultatul este relativ, iar o pierdere nu poate fi returnata. Chiar si atunci cand se confrunta cu o situatie totala de castigare, Paroli nu poate oferi chiar cele mai bune randamente.

Avand in vedere ca riscul este scazut pe masura ce se pierde doar o mica parte din banca, sistemul de pariuri Paroli este mult mai bun decat sistemul Martingale, unde factorul de risc al pierderilor este mare. Acesta este motivul pentru care Paroli este un sistem de pariuri popular folosit de catre jucatorii de cazinou, precum si de catre cei din sport.

Sistemul de pariuri Paroli nu poate functiona in acelasi mod si la alte jocuri, ca Loto, deoarece jucatorul nu este cel care ia deciziile aici. Paroli nu poate imbunatati sansele de a castiga si, prin urmare, nu este eficient in astfel de jocuri.

Pe http://www.pariuripeinternet.ro , insa poti utiliza acest sistem pentru restul de pariuri, unde poate fi utilizat eficient. Astfel, Paroli poate fi un sistem de pariuri adecvat utilizarii pariorilor sportivi.

Alte stiri actuale :

1. Mondialul de fotbal 2014: ultima sansa de calificare a Frantei
2. Un microbist din Alba Iulia se afla între suporterii Nationalei de fotbal a României retinuti la Atena
3. Mutu: Oricând si oricum, indiferent de situatie, voi fi alaturi de echipa nationala
4. Cristiano Ronaldo va avea propriul muzeu la Funchal
5. Filantropii fotbalului: Ce castiga televiziunile cand pierd sute de mii de euro?
6. Australienii au inventat noi reguli în fotbal: au trecut pe foia de joc conturile de Twitter ale jucatorilor

0 Shares
You May Also Like