Trucuri pentru a avea fata curata

0 Shares
0
0
0

Ne este cunoscut tuturor faptul ca femeile, atunci cand se uita in oglinda, in momentul in care vad cea mai mica imperfectiune, deja exagereaza foarte mult, si se supara foarte tare, pentru ca ele isi doresc sa aiba o fata perfecta.

Ei bine, acest lucru cu siguranta este imposibil, insa o multime de femei, in momentul in care se lupta cu acneea, cu ridurile, sau cu orice alte mici imperfectiuni, vor cauta sa isi cumpere o masca de fata, pentru a ascunde aceste mici imperfectiuni.

Din fericire pentru doamnele si domnisoarele care intampina astfel de probleme, ele pot sa gaseasca cu o foarte mare usurinta astfel de masti pentru fata, sau de tratamente foarte eficiente pentru ten.

Sunt insa si o multime de doamne si domnisoare, care in momentul in care trec printr-o astfel de situatie, decat sa isi cumpere o masca de fata, sau un tratament eficient pentru ten, vor urma tot felul de trucuri despre care se spune ca
ar oferi rezultate miraculoase.

De exemplu, o masca pentru fata realizata acasa, din avocado si miere, poate sa fie cea mai buna solutie pentru toate tipurile din ten. Pentru a realiza o astfel de masca, va fi nevoie de o jumatate de avocado copt bine, si cam un sfert de ceasca de cafea cu miere.

Pentru a realiza masca de fata, trebuie stors fructul peste miere, dupa care trebuie amestecat, iar odata realizata masca, se va aplica pe fata, iar dupa aproximativ 10 minute, fata va trebui spalata cu apa calduta.

Sunt foarte multe femei care se lupta cu impuritatile de pe tenul lor, asa ca urmeaza un astfel de truc, si din ceea ce se poate vedea, sunt foarte multumite de rezultatele de pana acum.

Mai multe femei sunt foarte nemultumite de pistruile aparute pe fata lor, insa si de aceste mici imperfectiuni, se spune ca se poate scapa simplu si rapid.

Pentru indepartarea pistruilor, se poate crea acasa o masca pentru fata, bazata pe rosie sip e lamiae. Acizii din lamiae vor indeparta celulele moarte aflate la suprafata pielii, in timp ce vitaminele A, C si licopenul, ii vor conferi pielii stralucirea dorita.

In acest fel se va normaliza si nivelul pH-ului, si se vor asigura proprietati astringent, astfel ca se va indeparta excesul de sebum.

Sunt o multime de femei nemultumite de faptul ca tenul lor este unul gras, insa in sprijinul lor poate veni rapid lamaia, care este cel mai important aliat anti ten gras.

Pentru a scapa de tenul gras, se poate realiza o masca din doua lingurite de miere, suc dintr-o jumatate de lamiae, un albus de ou batut spuma si 3 lingurite de iaurt. O astfel de masca de fata realizata acasa, se va aplica pe fata si va trebui tinuta aproximativ 15 minute, dupa care fata va trebui clatita cu apa calda.

Ei bine, din ceea ce se poate observa, se pot crea acasa o multime de creme pentru fata, despre care se spune ca ar ajuta la eliminarea imperfectiunilor.

In cazul in care acestea nu vor fi eliminate, o crema de fata cumparata de la farmacie, sau de la un magazine online de profil, va fi solutia ideala.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…
Ce este dermopigmentarea

BlogCe este dermopigmentarea

In ultimul timp, numarul femeilor care au optat pentru procedura de dermopigmentare a crescut, insa se pare ca…