Geanta ideala in functie de anotimpul anului

0 Shares
0
0
0

Gentile sunt un accesoriu care, pe langa faptul ca este functional, este excelent pentru a completa aspectul. O geanta atractiva iti poate creste foarte mult aspectul, adauga culoare si poate da acel aer diferential si o nota speciala care marcheaza stilul.

Daca locuiti intr-o tara in care anotimpurile sunt foarte marcate, veti fi observat ca, luand la revedere de la sezon, stilurile in genti, precum si in haine, se schimba. Cu toate acestea, iata cateva chei care raman in timp pentru a nu face o greseala cu alegerea fiecarui sezon.

Modul de combinare a gentilor cu hainele, in functie de anotimpul anului, alegerea ta. Este un subiect foarte interesant ca de multe ori sezonul anului nu este luat in considerare atunci cand se alege geanta. Un exemplu Laura Biagiotti geanta de buna calitate!

Genti care nu pot lipsi in cel mai cald sezon al anului

Vara caldura este foarte intensa, uneori insuportabila si tot ce iti doresti este sa fii pe plaja sau in piscina cu prietenii. Asadar, in ceea ce priveste imbracamintea iti recomandam sa alegi sa porti bumbac si lenjerie, astfel incat pielea ta sa poata respira. Matasea fiind foarte subtire poate adera cu usurinta la corp si poate arata urmele cauzate de transpiratie si, nu ne dorim asta.

Daca in sezonul de iarna este foarte practic sa ai o geanta mare sau o geanta maxi pentru a putea depozita manusile, batista si alte accesorii pe care le punem si le folosim frecvent, in sezonul estival ceea ce iti doresti este opusul. Cu cat geanta este mai mica, cu atat mai bine si cu atat mai putin incarcata va fi mult mai buna, deoarece in acest fel evitam sa caram prea multe lucruri.

O geanta in stil shopping este excelenta, desi trebuie sa aiba un maner lung sau mediu pentru a le putea transporta si cand sunt incarcate. Atunci cand alegi o geanta pentru cel mai cald sezon al anului este foarte important sa tii cont si de culori si imprimeuri.

Un imprimeu marinar este excelent, mai ales daca locuiti in zone din apropierea marii. Culorile vii, florile, culorile pastelate, sunt preferatele in acest sezon. Uita de gentile negre sau maro pentru o vreme.

Geanta ideala pentru sezonul de toamna

Pentru iubitorii de moda, toamna este cel mai bun sezon al anului. De ce? Este perfect pentru ca nu este foarte cald sau foarte rece, este echilibrul perfect al climei. Asadar, optiunile atunci cand te imbraci sunt foarte largi, poti purta o rochie midi proaspata si alaturi de cizme si jacheta.

Iar cu gentile, de asemenea, poti obtine stralucirea intregii colectii de genti. Desigur, tine cont intotdeauna de faptul ca trebuie sa iti combini foarte bine tinuta cu accesoriile.

De asemenea, daca aveti o geanta preferata de primavara sau vara, puteti intreba la magazin daca o au pentru toamna sau iarna. Marile case de moda lanseaza de obicei pe piata modele complete in acest sezon al anului astfel ca vei avea de unde sa alegi.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…