Tu ce apartament alegi?

0 Shares
0
0
0

Achizitionarea unei locuinte reprezinta una dintre cele mai importante decizii pe care o persoana o poate lua. Exista foarte multi tineri care dupa ce se angajeaza si au o oarecare vechime la locul de munca, aleg sa opteze pentru un credit, din dorinta de a-si cumpara propria locuinta, pentru a se muta de la parinti.

Exista de-asemenea cupluri care imediat dupa nunta aleg sa isi cumpere propria locuinta, unde sa isi poata incepe in mod oficial viata de familie.

Exista studenti care au un job bun pe langa facultate, si care aleg sa isi cumpere propriul apartament, dorind sa plateasca rata pentru propria locuinta, decat sa plateasca in fiecare luna chirie unui proprietar de locuinta.

Exista multe situatii care pot determina oamenii sa isi aleaga un apartament, iar cateva detalii conteaza foarte mult atunci cand vine vorba despre alegerea unei astfel de locuinte.

Zona

Zona in care este amplasata locuinta are o foarte mare importanta. Atunci cand oamenii aleg zona in care doresc sa locuiasca, pun mare pret pe siguranta, asa ca ideea de a alege unul dintre cele mai noi apartamente de lux Aviatiei, este una foarte buna.

Aceasta este o zona linistita, in care cu siguranta multi bucuresteni si-ar dori sa locuiasca. Este de-asemenea o zona in care accesul la mijloacele de transport public se face foarte usor.

In zona Aviatiei din capitala, care se afla in sectorul 1 (zona de nord a orasului), exista tot ceea ce este necesar pentru o viata linistita (supermarketuri, parcuri, locuri de joaca pentru copii, scoli si gradinite, etc.).

Compartimentarea apartamentului

Acest aspect este de-asemenea demn de luat in considerare atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui apartament. In functie de numarul persoanelor care urmeaza sa locuiasca in apartamentul respectiv, trebuie aleasa compartimentarea.

Pentru o singura persoana de exemplu, un apartament cu o camera este suficient, in timp ce unul cu doua camere este perfect. Pentru a locui doua persoane intr-un apartament, acesta ar trebui sa aiba minim doua camere, in timp ce o alegere buna ar fi reprezentata de un apartament cu trei camere.

Pentru familiile cu doi sau trei copii, un apartament cu patru camere, cu bucatarie si doua bai, si doua balcoane este cea mai potrivita alegere.

Apartamente noi vs. apartamente vechi

Aceasta este o alte dilema pentru care trebuie gasita rezolvare. Foarte multi sunt cei care au conceptia gresita ca, un apartament vechi este mai avantajos de cumparat decat un apartament nou.

Lucrurile nu stau insa chiar asa. Un apartament vechi necesita investitii, este posibil ca uneori instalatiile sa necesite reparatii sau sa fie necesara inlocuirea acestora. Este posibil sa fie nevoie ca peretii sa fie zugraviti, sa fie inlocuit parchetul sau gresia si faianta, iar costurile vor fi foarte mari atat pentru a cumpara materialele cat si pentru manopera.

In aceste conditii, unul din cele mai noi apartamente de lux Aviatiei reprezinta o alegere mult mai indicata. Un astfel de apartament este pus la punct, arata perfect, are finisaje de lux, si isi asteapta locuitorii.

Deci, atunci cand vine vorba despre alegerea noului apartament, din toate punctele de vedere, este mai rentabil un apartament nou, chiar daca aparent este mai scump, decat un apartament vechi, care necesita investitii.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…