Uleiuri esentiale pentru o stare de pace si multumire

0 Shares
0
0
0

28Folosirea acestor uleiuri esentiale calmante va va ajuta sa traiti intr-o stare de pace si multumire. O stare in care va puteti bucura, va puteti relaxa si va puteti simti linistiti.

Cine nu ar vrea sa se simta asa?! Mai ales in aceste vremuri tulburi. Asa ca…

1. Paciuli

Acest ulei este puternic pamantesc si centrat. Este foarte bogat in sesquiterpene, ceea ce inseamna ca are puterea de a relaxa centrul emotional al creierului, de a sprijini echilibrul emotional si de a energiza mintea. Il vom amesteca cu un ulei de citrice sau lavanda pentru a crea un miros mai atragator. Trebuie aplicat local sau difuzat.

2. Menta

Acesta este un parfum atat de stimulant, dar ajuta si la relaxarea sistemului respirator si nervos. Incetinirea respiratiei este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteti face pentru a va relaxa corpul. De asemenea, menta poate ajuta la deschiderea si eliberarea blocajelor emotionale (aveti grija la lacrimi aici) si poate aduce un sentiment de echilibru.

3. Neroli

Acest ulei este unic, dar este si foarte scump. Iata de ce merita analizat neroli: a fost folosit de egiptenii antici pentru a sprijini vindecarea naturala a mintii, corpului si spiritului. Stabilizeaza si intareste emotiile, promovand pacea, increderea si constientizarea.

4. Lavanda

Acest ulei esential este foarte apreciat pentru varietatea de moduri in care poate fi utilizat. Daca nu stiti ce sa folositi, incercati lavanda. Cand vine vorba de uleiuri esentiale calmante, acesta este cel mai bun. Partea si mai buna este ca poate fi folosit la toate varstele! In plus, mirosul este foarte atragator pentru majoritatea oamenilor.

5. Trandafir

Trandafirul creeaza un sentiment de echilibru, armonie si bunastare. Creeaza o energie magnetica care atrage dragostea si aduce bucurie inimii. Acesta este, de asemenea, un ulei foarte scump.

6. Bergamota

Acesta este un parfum atat de minunat care echilibreaza hormonii, calmeaza emotiile si sustine ameliorarea naturala a starilor de anxietate, stres si tensiune. Acesta este un ulei pe care il iubesc majoritatea barbatilor si, de asemenea, este foarte accesibil.

7. Ylang ylang

Daca sunteti in cautarea unui ulei esential calmant, relaxant, care sa amelioreze stresul si sa sustina un somn sanatos – acesta este uleiul dumneavoastra esential. Acest ulei sustine relaxarea, echilibreaza energiile masculine si feminine si restabileste increderea si echilibrul. Si din nou, daca acest ulei nu este preferatul dvs din punct de vedere al mirosului, adaugati un ulei de citrice, ulei de menta sau lavanda.

8. Lamaie

Uleiul esential calmant perfect pentru dimineata. De asemenea, foarte util pentru a-i face pe copii sa se miste mai repede dimineata si sa fie motivati pentru scoala. Acest ulei este stimulant, revigorant si promoveaza o stare profunda de bine, ajutand la sustinerea capacitatii naturale de relaxare a corpului.

Daca vreti sa aflati mai multe despre aromaterapie si uleiurile esentiale, despre cum se folosesc si despre efectele lor benefice asupra mintii si corpului dvs, incepeti prin creare cont doterra. Veti putea, de asemenea, sa achizitionati uleiuri de cea mai buna calitate la preturi promotionale, veti avea acces la promotii si la produse gratuite.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…