Unde gasesti cele mai bune softuri pentru SEO?

0 Shares
0
0
0

Uneori petrecem un pic prea mult timp obsedandu-ne in legatura cu ceea ce fac competitorii nostri si cum reusesc sa faca mai multi bani decat ne-am imagina ca am putea face si noi. Cu toate acestea, cu ajutorul unor instrumente gratuite putem obtine informatiile necesare pentru o analiza corecta, intr-o perioada relativ scurta de timp.

Noi am gasit cele mai bune tooluri pentru campaniile noastre SEO pe best seo spy tools pentru un abonament foarte mic. Pentru o suma mica beneficiezi de un mare pachet de utilitare seo pentru diverse campanii online si social media.

Vrem cu totii sa stim cat de mult trafic primesc concurentii nostri. Mai mult decat noi sau mai putin: aceasta este o curiozitate de care nu putem scapa. Inainte de descoperi calea rapida de a vedea aceste date, este important sa retineti ca aceste instrumente estimeaza traficul, fiind bazate pe anumiti factori si ar trebui sa fie folosite doar pentru a masura tendintele si comparatiile industriei. Desi s-a constatat faptul ca aceste estimari sunt de aproximativ patru ori mai mici decat numerele reale, acestea raman totusi graitoare.

 Doua aspecte care merita interesul sunt in aceasta ecuatie: cuvintele cheie si traficul, precum si backlink-urile. In ceea ce priveste primul aspect, este nevoie de obtinerea unor raspunsuri la urmatoarele intrebari: pur si simplu, cat de mult trafic primesc competitorii si de unde provine acesta? Este organic sau platit?

Daca un concurent primeste trafic organic, pentru ce cuvant cheie se clasifica? In ceea ce priveste cea de-a doua categorie, analiza backlink-urilor va poate oferi o perspectiva excelenta asupra locurilor in care puteti obtine legaturi daca acestia fac SEO activ si calitatea si durabilitatea eforturilor lor de SEO pana in prezent.

OpenSiteExplorer (OSE) analizeaza un profil de backlink al unui site si chiar si in vizualizarea gratuita afiseaza suficiente informatii pentru a satisface eforturile noastre de spionaj pe site-ul concurentului. Cea mai notabila in acest punct de vedere poate fi considerat tab-ul text ancora, care afiseaza cel mai vizibil text de ancorare utilizat.

Majestic SEO poate fi ultima uneala de folosit odata ce ajungeti pe site si dati click pe backlink history tool. In instrumentul istoric de backlink, puteti vedea modele de construire a unor link-uri. Setarea diferita poate dezvalui afluxuri bruste de legaturi la anumite momente ale anului, acestea dezvaluind probabil momentul in care competitia se concentreaza pe SEO.

Ahrefs.com este un alt instrument care arata destul de promitator. Din pacate nu este un instrument gratuit, insa cu raportul backlink pe care il puteti genera nu aveti cum sa iesiti in pierdere. Ca si SEMRush, si acest instrument ofera zilnic cateva rapoarte, suficiente pentru majoritatea utilizatorilor, insa oricand puteti opta si pentru orice plan basic platit pentru a obtine un raport de date extins.

Cu aceste instrumente este imposibil sa nu fiti pe deplin capabili sa obtineti o idee despre ceea ce fac concurentii dvs. si despre modul in care isi desfasoara acestia activitatea – cel putin in mediul online.

0 Shares
You May Also Like
Ce este o companie SEO?

BlogCe este o companie SEO?

Pâna acum, probabil ati auzit despre beneficiile SEO si de ce fiecare companie are nevoie de serviciile unor…
Ce este un software developer?

BlogCe este un software developer?

Dat fiind faptul ca locurile de munca din domeniul IT sunt o optiune tentanta, o multime de tineri…