Insuccesul campaniei de optimizare SEO

0 Shares
0
0
0

Insuccesul campaniei de optimizare SEOOptimizarea unui site a devenit din ce in ce mai utilizata de catre posesorii de site-uri, blog-uri. Aceasta a aparut din dorinta acestor posesori de site-uri de a-si face cunoscuta pagina, astfel incat site-ul pe care ei il detin sau il gestioneaza sa se regaseasca pe o pozitie cat mai ridicata in paginile de cautare ale motorului de cautare.

Odata cu raspandirea acestui concept de optimizare, cererea pentru acest serviciu a crescut, astfel ca au aparut tot mai multe persoane care se declara specialisti in acest domeniu atat de vast.

[adsenseyu1]

 

Bineinteles ca la fel ca in mai toate domeniile de activitate exista profesionisti si persoane care momentan nu au cunostintele necesare optimizarii unui site, dar care nu recunosc acest lucru, ba din contra.

Si din pacate pentru cei care isi doresc optimizarea unui site, este foarte probabil sa apelezi la ajutorul acestor persoane in acest sens. Asta desigur daca nu doresti sa apelezi la o echipa de profesionisti. Ca tot veni vorba despre profesionisti, daca ai nevoie de servicii de optimizare seo iti recomand cu cea mai mare incredere site-ul www.danbradu.ro.

Deasemenea va recomand un forum cu si despre seo care va va ajuta sa invatati totul despre acest proces . Se numeste Seoarmy.ro si il gasiti aici.

Acum sa ne reintoarcem la subiectul despre care eu am ales sa scriu in acest mic articol. Esti administratorul unui site si iti doresti ca acest site sa ajunga in topul cautarilor motorului de cautare, iar in acest sens apelezi la o persoana. In schimb aceasta metoda nu a dat rezultatele scontate.

Cum realizezi ca persoana cooptata de tine pentru optimizare nu a folosit metodele corecte? In cele ce urmeaza o sa incerc sa explic pe scurt cateva dintre greselile cel mai des intalnite in campaniile de optimizare. Deci daca nu ai cunostinte prea vaste in acest sens e bine sa fii atent, astfel diminuezi riscul de a fi inselat si totodata elimi timpii morti din strategia de promovare a site-ului. Deci sa incepem:

–          Alegerea cuvintelor gresite. Aceasta este o prima etapa in care se fac greseli foarte mari. Daca cuvintele alese sunt gresite sau sunt irelevante pentru domeniul tau, atunci cu siguranta ca vei pierde timpul asteptand ca site-ul tau sa inregistreze o crestere in rank.

–          Aglomerarea metaetichetei keywords. Desi este o greseala elementara, inca exista foarte multe persoane care o fac. De unde provine aceasta greseala? Din faptul ca se crede ca doar introducand cuvinte in metaeticheta keywords se va obtine un rank bun, insa acest lucru este total neadevarat. Pentru a obtine acel rank la care aspirati va trebui sa introduceti acele cuvinte in continutul textului si nu in metaeticheta! A se retine acest lucru!

–          Repetivitatea obsesiva a cuvintelor. Inca mai exista acel crez ca daca repeti obsesiv un lucru atunci acesta se memoreaza. Poate ca acest lucru e valabil doar in ceea ce ne priveste pe noi oamenii, insa in optimizare cu siguranta acest lucru nu este valabil, ba dimpotriva. Pentru a elimina site-urile care abuzeaza de aceasta tehnica, motoarele de cautare penalizeaza site-urile in acest sens.

–          O greseala care poate fi recunoscuta de catre orice persoana neavizata in acest domeniu, este cea bazata pe adaugarea a cat mai multor elemente grafice, si text putin. O asemenea pagina cu siguranta nu se va bucura de un rank prea bun, ba dimpotriva!

[adsenseyu1]

In concluzie acestea au fost pe scurt o mica parte din cele mai uzuale greseli care se comit atunci cand se doreste optimizarea unei pagini. Sper ca aceste informatii ti-au fost folositoare, iar pentru mai multe detalii privind serviciile SEO te sfatuiesc sa accesezi DanBradu.ro.

0 Shares
You May Also Like