Cum sa aleg filmele in functie de varsta?

0 Shares
0
0
0

Cum sa aleg filmele in functie de varsta?Filmele vor fi mereu preferate de catre toate categoriile de varste. Cei mici se uita la ceea ce spun parintii, adolescentii aleg ceea ce vor ei sa vada, in general filme de actiune, filme de groaza si mai ales comedii, iar cel mai des aleg sa vada filme online.

Cei trecuti de o amumita varsta prefera filmele bune, filmele din care ai cu adevarat ceva de invatat, filmele de renume. Cei mai in varsta aleg in general filmele romanesti, deoarece este prea obositor pentru ei sa citeasca subtitrarea unui film timp de 2-3 ore.

Daca si tu vrei sa te uiti la filme si preferi sa vezi filme online, iti recomandam site-ul http://www.topfilmehd.biz/. Aici vei gasi filme pentru toate gusturile si pentru toate varstele.[adsenseyu1]

Daca esti parinte si copilul tau insista sa se uite la filme, mare atentie la alegerea pe care o faci, deoarece copiii se lasa foarte mult influentati de ceea ce vad si hai sa fim seriosi, putine filme sunt cu adevarat educative. Daca vrei sa-l lasi sa se uite la desene animate, alege tu la ce desene animate sa se uite, pentru ca multe dintre ele indeamna la violenta si comportamente total neadecvate. Decat sa-ti lasi copilul sa se uite la toate nimicurile, mai bine lasa-l sa se uite la un documentar cu animale. Cu siguranta va avea mult mai multe de invatat.

Din nefericire, adolescentii din zilele noastre nu sunt controlati de parinti in aceasta privinta. Ei aleg sa se uite la ce doresc si de cele mai multe ori ceea ce ei doresc sa vada nu este ceea ce trebuie. Rar mai vedem adolescenti care se uita la documentarii sau la filme cu adevarat bune.

Fiecare alege sa priveasca genul preferat si de cele mai multe ori nu este cel potrivit. Multe din filme, la fel ca si in cazul celor pentru copii indeamna la violenta si la comportamente neadecvate. Sa nu mai zicem de limbaj, care este unul total nedorit si pe care adolescentii, bineinteles il imprumuta si il folosesc in viata de zi cu zi.

De la o varsta insa, oamenii incep sa constientizeze faptul ca 2 ore petrecute in fata unui film nu trebuie pierdute aiurea, ci trebuie ca acest timp sa treaca oarecum cu folos. Oamenii isi dau seama de faptul ca filmele pe care le aleg trebuie sa fie filme cu adevarat frumoase, interesante si din care sa aiba de invatat lucruri pentru viata.

[adsenseyu1]

Din nefericire, pentru cei mai in varsta, posibilitatile nu sunt foarte mari, datorita faptului ca de la o varsta nu mai ai rabdarea necesara sa stai 2-3 ore in fata unui ecran citind o subtitrare. Nici fizic o persoana in varsta nu reuseste sa se uite la un film titrat, deoarece este obositor pentru ochi si asa cum bine stii, de la o varsa, vederea nu mai este la fel de buna ca la 30 de ani. Pentru ei, cea mai buna solutie in materie de filme o reprezinta filmele romanesti.

Indiferent de varsta pe care o ai, alege sa faci din timpul petrecut in fata ecranului un timp folositor. Alege filme de la care sa ai ce invata, alege filme bune, filme care merita cu adevarat vazute.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…