Arzator profesional lipire cupru versus arzator obisnuit

0 Shares
0
0
0

Instalatiile sanitare de buna calitate sunt realizate exclusiv din materiale de buna calitate si cu unelte si tehnologii moderne. Pentru instalatiile de cupru, imbinarile de calitate se pot face doar folosind un arzator profesional lipire cupru.

De ce un arzator professional lipire cupru si nu unul obisnuit?

Un mod de lucru eficient presupune ca echipa de instalatori sa realizeze proiectul in termen si la standardele de calitate cele mai inalte. Pentru o intslatie de incalzire din teava de cupru, recomandam un arzator profesional lipire cupru produs de catre Kemper Group Italia. Diferenta este facuta in primul rand la calitatea arzatorului precum si la modul de lipire a acestuia.

Unde se poate folosi un arzator profesional lipire cupru?

Arzatoarele profesionale au capcitatea de a se putea folosi in orice spatiu, oricat de ingust sau dificil ar fi. Acestea beneficiaza de functia “antifalre system” care da posibilitatea de a mentine o flacara constanta, o rotire a acesteia la 360 de grade, indiferent de pozitia in care se gaseste butelia.

Acest aspect nu este intalnit decat la un arzator profesional lipire cupru. De asemenea, flacara mai are o caracteristica extrem de importanta pentru un profesionist. Poate sa fie ajustata in timp ce se lucreaza deoarece arzatorul profesional mentine flacara continua chiar si in timpul acestei manevre. La usurinta utilizarii in spatii mici sau inguste, contribuie si greutatea scazuta a arzatorului care il face usor de manevrat.

Un alt aspect extrem de important este temperatura la care poate ajunge. In cazul folosirii buteliei originale, arzatoarele de lipire cupru profesionale Kemap ating temperatura de 2400 de grade, ceea ce duce la o lipitura de calitate atat pentru cele fine, in punct fix, cat si pentru cele de mari dimensiuni.

Tipurile de lipitura sunt posibile cu acelasi aparat datorita capului interschimbabil, extrem de util pentru economia de spatiu si timp in cadrul unei lucrari de amploare.

Ce fel de butelii sunt compatibile cu aceste arzatoare profesionale de lipire curpu?

Un arzator profesional de lipire cupru are un design ergonomic si materiale moderne, usoare si rezistente, din care este fabricat. Este un arzator de mare putere si este foarte usor de utilizat fata de unul obisnuit. Manevrabilitatea lui, dincolo de caracteristicile tehnice, il face net superior.

Posibilitatea de a monta si alte butelii in functie de tipul de arzator cumparat (de tip american – deci cu filet mare, sau de tip european – deci cu filet mic) recomanda folosirea acestuia pe timp indelungat si in arii geografice in care nu se gasesc neaparat buteliile originale. Avand o compatibilitate atat de buna cu alte butelii de gaz, aceste produse sunt deosebit de fiabile si potrivite oricui.

Acesta este un aspect extrem de important atunci cand se face alegerea unui arzator pentru lipire. In multe situatii, acestea au devenit practic neutilizabile, desi ele erau foarte bune. Lipsa unor butelii compatibile sau gasirea lor extrem de dificila le faceau inutile.

Dincolo de avantajele date de ergonomie, calitatea flacarii si implicit a lipirii sau usurinta cu care se gasesc butelii de schimb, gama de arzatoare Kemap au buton piezo, ceea ce ofera un plus de siguranta si profesionalism.

0 Shares
You May Also Like