Telefon de la brand de top sau de la producator no name?

0 Shares
0
0
0

Deoarece telefoanele mobile sunt atat de importante pentru fiecare dintre noi, este evident faptul ca fiecare persoana va cauta sa isi cumpere un smartphone foarte performant si care sa functioneze mereu fara probleme.

Atunci cand trebuie insa sa isi aleaga un telefon nou, utilizatorii au doua variante la dispozitie, astfel ca pot sa isi aleaga un telefon de la un brand de top, sau pot sa isi aleaga un telefon de la un producator no name.

In primul rand, daca discutam despre telefoanele scoase pe piata de catre producatorii de top precum Samsung, Apple, Sony, LG, HTC, Nokia sau Huawei, putem spune ca acestea sunt de cea mai buna calitate, iar sansele ca acestea sa se blocheze in timpul functionarii sunt destul de mici.

In schimb, atunci cand discutam despre telefoanele scoase pe piata de catre producatori ale caror nume nu ne spun nimic, atunci trebuie precizat faptul ca exista sanse foarte mari ca acestea sa se blocheze foarte des, si sa nu functioneaze conform asteptarilor.

Apoi, in al doilea rand, daca stam sa discutam din punct de vedere al specificatiilor tehnice, putem vedea cum anumite telefoane scoase pe piata de catre producatori no name par a fi mai performante decat telefoanele scose pe piata de catre cei mai renumiti producatori din industrie.

Ei bine, daca stam sa discutam insa din punct de vedere financiar, atunci putem observa foarte clar cum telefoanele celor mai renumite branduri costa mult mai mult decat telefoanele acestor branduri necunoscute publicului.

Si nu doar telefoanele sunt mai scumpe, ci si piesele, asa ca daca stam sa cautam un exemplu, cu siguranta un touchscreen telefoane Samsung, Apple sau Sony este mult mai scump decat un touchscreen pentru un smartphone al unui producator necunoscut publicului.

Chiar si preturile accesoriilor sunt mai mari ale modelelor scoase de producatorii de top in comparatie cu ceilalti producatori, iar acest lucru este cat se poate de firesc pentru ca discutam despre calitatea produselor.

Asadar, dupa cum se poate observa, intre telefoanele scose pe piata de catre producatorii de top si producatorii no name, exista atat de multe diferente, insa ele se aseamana din punct de vedere al specificatiilor tehnice.

Persoanele care au trecut prin experiente cu telefoane ale brandurilor de top, dar si ale acestor producatori nu foarte cunoscuti, cu siguranta cunosc faptul ca telefoanele brandurilor de top sunt rezistente in timp si sunt capabile sa functioneze fara probleme mult timp.

In schimb, telefoanele scoase pe piata de catre ceilalti producatori mai putin cunoscuti, nu sunt nici foarte rezistente in timp, si de la un anumit moment dat se blocheaza in timpul utilizarii.

Asadar, atunci cand vine vorba despre alegerea unui smartphone, fiecare este liber sa aleaga ce vrea si ce ii place, insa cea mai indicata idee ar fi aceea de a opta pentru un model scos pe piata de catre un brand de top, iar un asemene telefon va functiona mereu la capacitate maxima, fara a oferi surprize neplacute.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…