Avantajele oferite de castile wireless

0 Shares
0
0
0

Daca ai deja casti bluetooth probabil ai descoperit care sunt avantajele pe care le ofera. Castile nu sunt la fel de eficiente din punct de vedere sonic cum sunt cele care acopera complet urechea, dar pot fi totusi combinate cu multe dispozitive din casa  pentru a asigura o calitate buna a sunetului. Deci, care sunt avantajele achizitionarii in casti Bluetooth?

Cel mai mare avantaj al castilor blutooth este capacitatea de a fi atat wireless cat si hands-free pentru o mobilitate finala. De cate ori s-au prins cablurile de la casti in haine, ti-au smuls castile din urechi sau le-ai scos din buzunar doar pentru a le descurca? Fara cablu inseamna fara batai de cap si fara a pierde timpul pentru a descurca nodurile. Castile wireless sunt dispozitive excelente pentru persoanele care se bucura de muzica sau exercitii fizice. In multe cazuri, eliminarea cablului inseamna ca se consuma mai putina baterie. Bluetooth utilizeaza semnale cu putere redusa, iar tehnologia necesita foarte putina putere.

Calitatea sunetului

Eliminarea cablurilor nu inseamna ca ar trebui pierduta calitatea sunetului, dar ca si cu alte produse, acest lucru se aplica numai daca iti faci temele si gasesti un produs de inalta calitate. Multe dintre castile bluetooth sau castile wireless sunt dotate cu tehnologie care creste bassul si izolarea zgomotului, astfel incat sa poti simti ritmul in timp ce asculti muzica. Cand au fost lansate castile Bluetooth, sunetul nu era de dorit, iar multi oameni au spus ca nu va dura mult aceasta tehnologie. Astazi puteti obtine aceeasi calitate a sunetului cu casti wireless la fel cum obtineti si cu castile cu fir.

De ce sa folosesti casti Lightning pentru iPhone 7?

Sunt foarte multe persoane care refuza castile lightning. Sunt grupuri intregi care se tem de ideea ca Apple va inlocui mufa traditionala pentru casti a urmatorului iPhone cu solutii wireless si rapide. Castile Lightning reprezinta o imbunatatire semnificativa a telefoanelor.

S-au facut comparatii cu Audeze Titanium EL-8 si Sine, atat in ??mod traditional, cat si prin portul Lightning al iPhone. Aceste casti suna dramatic mai bine atunci cand utilizezi conexiunea digitala cu asa-numitul lor cablu Cipher Lightning, care include propriul procesor digital de semnal, convertor digital-analog (DAC) si amplificator pentru casti. Daca toate viitoarele casti Lightning sunt la fel de complexe si integrate ca cele de la brandul Audeze, atunci nu avem de ce sa ne temem din viitor. Castile Lightning sunt suficient de bune pentru a face utilizatorii sa uite de vechile tehnologii.

Volumul maxim direct de pe iPhone este destul de mediocru, astfel incat EL-8 nu atinge mai mult de 70 la suta din capacitatea sa prin intermediul mufei de 3,5 mm. Cu toate acestea, inlocuiti cablul  si EL-8 se transforma intr-un set de casti super-puternic. 

Multa putere ar fi inutila daca nu este livrata curat, iar DAC Cipher conectat la lightning completeaza perfect amplificatorul. Ambele casti suna mult mai bine. Claritatea vocilor este cristalina, puterea sonora este mult mai mare si fiecare instrument se simte mai natural si mai tangibil. EL-8 arata o diferenta mai mare fata de vechile modele, dar nu trebuie sa fii un audiofil pentru a observa imbunatatirea.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…