Cele mai bune aplicatii de realizat farse la telefon

0 Shares
0
0
0

Recent, ai fost victima unor farse de telefon de la cel mai bun prieten al tau. Ca sa „te razbuni”, te-ai gandit sa-l platesti cu aceeasi moneda, dar, pentru a nu starni vreo suspiciune, ai vrea sa folosesti o aplicatie care iti permite sa-ti schimbi vocea sau sa folosesti glume inregistrate.

  1. JuasApp (Android / iOS)

Prima aplicatie pentru farse pe care o poti lua in considerare este JuasApp. Este disponibil pentru Android (si in magazine alternative, pentru dispozitive fara servicii Google) si iOS si va permite sa alegeti din numeroase glume inregistrate.

In plus, numai pe iPhone, iti permite sa faci glume live schimbandu-ti vocea: este, prin urmare, solutia ideala pentru cei care cauta o aplicatie de schimbare a vocii pentru glume. In noul ecran afisat, apasati butonul ? ? aferent elementului care va intereseaza, pentru a asculta o previzualizare si atingeti pictograma receptorului, pentru a o utiliza in timpul glumei.

Apoi introduceti numarul de telefon al persoanei pe care doriti sa redati gluma in campul corespunzator si atingeti butonul Reda gluma pentru a incepe apelul. Cumpara si o folie protectie telefon.

 

  1. Jokesphone (Android / iOS)

Jokesphone este o alta aplicatie gratuita de telefon pentru farse pe care o puteti lua in considerare. Ofera o farsa gratuita noilor utilizatori si va permite sa castigati farse suplimentare, fie prin conectarea conturilor sociale, fie prin invitarea altor persoane sa o descarce.

Este disponibil pentru dispozitivele Android (daca aveti un smartphone fara Play Store, il puteti descarca dintr-un magazin alternativ) si pentru iPhone si va permite sa alegeti intre zeci si zeci de glume inregistrate.

  1. Prank Wars – Prank Calls (Android / iOS)

Prank Wars este o aplicatie pentru glume pe telefon inregistrate, disponibila atat pentru Android (de asemenea, pe magazine alternative pentru dispozitive fara servicii Google), cat si pentru iOS. Spre deosebire de aplicatiile pe care le-am indicat in paragrafele anterioare ale acestui ghid, va permite, de asemenea, sa ascultati glume in timp real.

Pentru a face o farsa telefonica cu Prank Wars, porneste aplicatia in cauza, atinge pictograma om mic, din dreapta jos si selecteaza optiunea Inregistrare / Acces din meniul care ti se propune (pe iPhone apasa butonul Conectare ). In noul ecran afisat, atingeti Creati cont, introduceti datele necesare in campurile E-mail si Parola si apasati butonul Continuare pentru a va crea contul.

Aplicatie pentru a descoperi farsele pe telefon

De fapt, aproape toate aplicatiile pentru a face farse de telefon nu folosesc numarul de telefon al utilizatorului, ci fac apelul din propriile schimburi. In unele cazuri (de exemplu, Prank Wars), aplicatia arata numarul de apel si, in consecinta, este suficient sa faceti o cautare simpla pe Google introducand numarul de telefon in cauza pentru a afla ca este o gluma de telefon.

Daca, pe de alta parte, doriti sa preveniti farsele telefonice, puteti descarca una dintre aplicatiile care va permit sa urmariti un numar privat.

Dintre acestea, recomand Whooming (Android / iOS / iPadOS) care va permite sa descoperiti numere private folosind tehnica de redirectionare a apelurilor (pentru a vizualiza numerele complete de apeluri interceptate in text clar, trebuie sa cumparati credite). Dar cel mai simplu mod de a scapa de farse este sa blocati pur si simplu numerele necunoscute din telefon.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…