Avantajele telefoanelor Android

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, oamenii folosesc smartphone-urile in foarte multe scopuri, iar acest lucru se datoreaza numarului mare de aplicatii pe care aceste dispozitive le suporta.

Cei care folosesc smartphone-ul doar pentru a vorbi cu cei dragi si pentru a naviga pe internet, de obicei isi aleg telefoane low cost, pentru ca acestea sunt sarcini care pot fi indeplinite cu succes si de catre aceste telefoane.

Cei care au in schimb asteptari mai mari de la un smartphone, fie vor opta pentru telefoane mid-range, fie vor cauta cele mai bune dispozitive high end. De exemplu, cei care au nevoie de telefoane renumite datorita calitatii camerei foto, vor cauta de fiecare data cele mai noi telefoane mobile Sony Xperia. Dintotdeauna acest brand a fost apreciat datorita camerelor foto.

Apoi, exista telefoane care au sistemul de operare iOS (dispozitivele iPhone), si telefoane cu sistemul de operare Android. Cele mai multe persoane aleg telefoanele Android dat fiind faptul ca au posibilitatea de a-si alege telefoane de la cei mai buni producatori de pe piata, cum ar fi Sony, Samsung, Nokia, Huawei, Htc, etc.

Exista si alte motive datorita carora utilizatorii prefera telefoanele Android, iar cateva dintre acestea puteti descoperi in randurile care urmeaza.

Sistemul de operare Android este un sistem open source

Fara doar si poate, unul dintre cele mai importante avantaje ale sistemului de operare Android, este ca functioneaza cu o sursa deschisa (open source), ceea ce inseamna ca oricine poate crea aplicatii si poate sa contribuie la cresterea ofertei de acest lucru in universul Android.

Faptul ca codul sau este deschis permite, de asemenea, o mare varietate de avantaje, cum ar fi faptul ca erorile pot fi revizuite si reparate mai repede.

O mai mare libertate

O alta caracteristica pozitiva care defineste acest sistem de operare, care vine de la cea anterioara (open source), este libertatea totala cu care dezvoltatorii Android lucreaza pentru a efectua tot felul de aplicatii fara limite, si fara a cere nici un fel de permisiune.

In plus, este demn de remarcat faptul ca Android nu se bazeaza pe niciun producator sau operator pentru a implementa imbunatatiri ale sistemului, ceea ce duce la nivelul sau de libertate.

Sistem de multitasking

Sistemul de operare Android are de asemenea un sistem multitasking care va permite sa deschideti diferite aplicatii in acelasi timp, si le face sa functioneze simultan, dar le pune si in modul repaus daca nu le folositi momentan.

Toate acestea va vor ajuta sa lucrati mai rapid, si de asemenea va vor fi de folos pentru a economisi pe memorie si consumul de baterie, deoarece sistemul va permite de asemenea, sa inchideti aplicatiile care nu va sunt utile, in timp ce lucrati cu alte aplicatii.

O mai mare interactiune

Datorita libertatii pe care acest sistem o arata, un alt avantaj al sau, este capacitatea sa de personalizare mare, ceea ce inseamna ca utilizatorii si producatorii Android au o capacitate mai mare de a interactiona, si pot personaliza pe placul lor telefoanele, prin instalarea atat a imaginilor de fundal personale, cat si prin instalarea de animatii sau teme de toate tipurile.

Astfel, datorita Android puteti alege acele teme, stiluri sau interfete care se potrivesc cel mai bine cu gustul dvs., si care vor da cu siguranta o nota speciala dispozitivelor voastre.

Comunitate

Un alt fapt demn de remarcat al sistemului de operare Android este ca propriile sale caracteristici bazate pe libertatea de creare si comunicare intre dezvoltatorii sai, sa incurajeze si sa imbunatateasca feedback-ul in randul creatorilor din intreaga lume.

De aceea, sistemul are cea mai mare comunitate din lume, intotdeauna in miscare constanta si generatoare permanenta de tot felul de forumuri, evenimente colective si intalniri de toate tipurile.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…