Avantajele unui smartphone Xiaomi

0 Shares
0
0
0

Dat fiind faptul ca un smartphone poate fi folosit pentru a indeplini foarte multe sarcini, fiecare persoana isi doreste un dispozitiv care sa aiba specificatiile tehnice potrivite, pentru indeplinirea sarcinilor.

Pe piata exista multi producatori de telefoane mobile, iar cele mai multe dispozitive vin cu sistemul de operare Android (Samsung, Sony, Htc, Nokia, Lenovo, Lg, Asus, Allview, etc.).

Dispozitivele iPhone scoase pe piata de catre Apple au sistemul de operare iOS, insa exista si alte dispozitive, iar aici amintim remarcabilele telefoane Xiaomi care au sistemul de operare MIUI.

Cei care cauta smartphone-uri la cel mai bun raport calitate pret, isi pot indrepta cu toata increderea atentia spre cele mai noi modele de telefoane Xioami. Aceste dispozitive au preturi super atractive, dar au si alte avantaje, iar in continuare veti afla mai multe detalii.

Telefoanele Xiaomi: cel mai bun raport calitate – pret

In cazul in care va intrebati care sunt motivele datorita carora dispozitivele Xiaomi au cel mai bun raport calitate – pret, ei bine, aflati ca acest producator are o politica diferita fata de restul brandurilor de pe piata.

Ca exemplu concret, Xiaomi prefera sa vanda un smartphone care costa 100 de dolari, unui numar de 1000 de utilizatori, decat sa vanda un smartphone de 1000 de dolari unui numar de 100 de utilizatori. Profitul ar fi acelasi, dar cu telefoane ieftine vandute in numar mai mare, popularitatea brandului creste considerabil.

Apoi, un alt lucru interesant de mentionat in ceea ce priveste aceasta companie din China, este ca nu are telefoane scumpe pentru ca isi vinde telefoanelor doar online. Mai exact, nu detine magazine fizice, nu plateste distribuitori, nu are costuri suplimentare, iar astfel isi permite sa vanda smartphone-uri de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi.

Luati un smartphone de la Xiaomi din gama de varf, si un smartphone Huawei sau Samsung, si vedeti ca specificatiile tehnice sunt similare, sau chiar cu un plus pentru Xiaomi, insa pretul telefonului Xiaomi este cel putin cu 50% mai mic. De ce? Pentru ca dupa cum spuneam, compania vinde doar online si are cheltuieli mai mici.

Ba chiar mai mult, marile branduri investesc o multime de bani in promovarea produselor, sute de milioane de dolari anual. Xiaomi foloseste Social Media (Facebook, Instagram, Twitter) pentru a-si promova produsele. In acest fel, economisesc bani si vand produse la preturi decente.

Hardware de calitate superioara

Niciodata nu veti auzi utilizatori care se plang de componentele hardware ale telefoanelor Xiaomi. Compania foloseste materiale si piese de calitate premium. Procesoarele de exemplu sunt Snapdragon (care sunt considerate cele mai bune sau printre cele mai bune procesoare).

Materialele pentru constructia exterioara si interioara sunt de calitate superioara, iar acestea sunt motive intemeiate pentru a va alege telefoanele Xiaomi.

Sistemul de operare MIUI – bazat pe Android

Sistemul de operare al telefoanelor Xiaomi este MIUI, si este bazat pe Android, extrem de personalizat. Sistemul de operare este rapid, va permite sa va deplasati rapid printre aplicatii.

De-asemenea, securitatea este una sportita in ceea ce priveste acest sistem de operare al telefoanelor Xiaomi, iar actualizarile sunt frecvente si imbunatatite semnificativ. Chiar si telefoanele mai vechi ale companiei, beneficiaza de cele mai noi functii si imbunatatiri.

In plus, exista un forum MIUI, care va permite sa depanati pe cont propriu problemele telefonului, fara a mai fi necesar sa il duceti in service.

Rootarea telefonului

Stiati ca orice telefon ati detine, daca alegeti sa il inradacinati, pierdeti automat valabilitatea garantiei? Ei bine, nu veti pierde garantia daca faceti acest lucru cu telefonul Xiaomi, iar acesta este un mare avantaj al telefoanelor Xiaomi in fata altor smartphone-uri de pe piata.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante avantaje pe care vi le pot oferi dispozitivele Xiaomi. Cand aveti nevoie de un smartphone nou, ar fi indicat sa luati in considerare si telefoanele acestui brand.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…