Caracteristicile comertului electronic

0 Shares
0
0
0

Retailerii online decid adesea ce tehnologii si canale de vanzare sa utilizeze in functie de industrie si de obiectivul de afaceri. Nu este deloc necesara digitalizarea tuturor proceselor. Mai degraba, tendinta este catre marketing multi- si cross-channel, care utilizeaza mai multe canale selectate in acelasi timp. De exemplu, un magazin de mobila poate atrage clienti avand o prezenta online.

In acelasi timp, ar trebui sa ofere in continuare un magazin de papeterie sau macar un showroom. Acolo, clientii pot examina unitatea de bucatarie preferata sau pot ridica ei insisi mobilierul pe care l-au comandat online pentru a economisi costurile de transport.

In comertul electronic, este important sa se coordoneze in mod ideal toate canalele intre ele. Tehnologiile electronice utilizate trebuie sa fie cat mai bine integrate in lantul valoric – de la logistica la marketing pana la serviciul clienti.

De exemplu, un produs promovat pe site ar trebui sa fie cu siguranta in stoc. Exista experti, in ceea ce priveste realizarea unui magazin online ce se pot ocupa de Panou de Administrare usor de folosit. Numar nelimitat de Categorii, Produse, Optiuni si Filtre.

Comertul electronic serveste la cresterea eficientei. Tranzactionarea online, de exemplu, accelereaza procesele de vanzare. Pentru ca utilizatorii il pot folosi pentru a rasfoi gama comod de pe smartphone-ul lor sau de pe computerul de acasa si pot comanda in orice moment.

Sistemele asistate de calculator automatizeaza procesele, ceea ce inseamna economie de timp. In acelasi timp, acest lucru reduce si costurile cu personalul. Daca operatorul nu are magazin, nici macar nu trebuie sa plateasca chiria datorita comertului electronic. Iar distribuirea ofertelor digitale prin internet este mult mai ieftina decat distributia prin oficiul postal sau furnizorii de servicii comparabili.

De asemenea, companiile pot utiliza comertul electronic pentru a deschide noi piete de vanzare mai usor si mai eficient din punct de vedere al costurilor. Comertul electronic permite orice tip de tranzactie comerciala. De exemplu, tranzactiile pot fi efectuate atat in ??zona B2B (relatii de afaceri intre companii), cat si in zona B2C (afaceri intre companii si consumatori).

Pe langa toate acestea, comertul electronic are si o serie de beneficii. Afacerile pot beneficia de comertul electronic in multe feluri. Beneficiile includ:

Depasirea distantelor spatiale. Internetul face dealerii independenti de o locatie fixa ??de vanzare. Se pot deschide noi piete de vanzare la nivel national sau international. Desi vanzarea bunurilor fizice necesita in continuare extinderea capacitatilor logistice, nu trebuie sa fie deschise noi locatii.

Comunicarea online face uneori chiar inutile calatoriile de afaceri. Din perspectiva consumatorului, tranzactionarea online are avantajul ca poate alege dintr-o gama larga si poate compara calitatea si preturile in mod direct.

Proces de cumparare mai eficient in timp. Comertul electronic permite cumparaturile fara intarziere. Cei interesati sa cumpere nu trebuie sa mearga la un magazin de papetarie pentru a cumpara un produs. In schimb, se pot plasa comenzi non-stop de acasa sau din mers.

Se va primi imediat o confirmare a comenzii printr-un sistem de magazin. Furnizorii de servicii isi pot oferi serviciile si online. De exemplu, o agentie de turism poate consilia partile interesate online si poate accepta rezervari.

De ce sa faci comert electronic pe Shopify

De la inceputurile umile din 2006, Shopify a crescut pentru a deveni cea mai importanta platforma de comert electronic la cheie din lume pentru micii retaileri online. Alaturi de alte platforme de gazduire a site-urilor web usor de accesat, cum ar fi Squarespace, Shopify a facut mai usor ca niciodata vanzarea de produse online si a acaparat in mare masura piata micro-afacerilor B2C.

Dar ar trebui si comerciantii cu amanuntul B2C mai mari de comert electronic si companiile B2B sa ia in considerare Shopify ca o cale viabila catre piata? Credem ca da, ar trebui, iar in acest articol va prezentam cele mai mari sase motive pentru care ne place Shopify si de ce ar trebui sa il cunoasteti si dvs.

Shopify este o platforma de gazduire web de comert electronic care ofera un serviciu complet de comert electronic folosind modelul Software ca serviciu (SaaS) utilizat de multi furnizori de software in cloud. Shopify se ocupa de toate procesele front-end si de administrare pentru dvs., inclusiv gazduire, actualizari de server si securitate, si ofera o gama de sabloane usor de personalizat si intuitiv pe care le puteti utiliza pentru a va construi magazinul online.

Mai simplu spus, Shopify ia tot timpul, durerile de cap tehnice si cheltuielile din construirea unui magazin online, care poate ajunge cu usurinta la zeci de mii de lire sterline atunci cand foloseste un dezvoltator conventional.

Pentru intreprinderile mici, serviciul ofera tot ce au nevoie pentru a lansa si a mentine o platforma de comert electronic intr-o cutie cadou, oferind confort si valoare de neegalat pentru un abonament lunar modest.

Utilizarea Shopify sparge efectiv plafonul de sticla pentru micii comercianti cu amanuntul online, permitandu-le sa concureze eficient cu companiile mai mari si integrandu-se perfect cu Amazon marketplace, eBay si site-urile de agregare specifice industriei. Este perfect realizabil sa va inscrieti la Shopify , sa creati un site minunat si sa incepeti sa faceti vanzari, fara a fi nevoie sa cunoasteti un fragment de cod.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…