Care sunt avantajele si dezavantajele unei saltele hibride?

0 Shares
0
0
0

Sanatatea ta poate fi legata de calitatea somnului tau. Astfel, progresele in domeniul designului saltelelor au facut posibila dezvoltarea unor tipuri care iti permit sa ai un somn de calitate.

Daca exista o saltea care a crescut in ultima vreme, aceasta este salteaua hibrida. Daca trebuie sa alegi una, trebuie sa ii cunosti avantajele si dezavantajele: asta vei descoperi aici.

Beneficiile unei saltele hibride

Dupa cum sugereaza si numele, o saltea 160×200 Somnexpert Silver Evolution Pocket Spring, hibrid – arcuri pocket + memorie, H 24 cm este formata din doua elemente esentiale care si-au facut renumele: un set de spuma cu memorie si arcuri. Astfel, avantajele oferite de salteaua hibrid sunt numeroase.

  • Confortul de utilizare

Materialele folosite in designul saltelei hibride ofera un confort semnificativ. Intr-adevar, beneficiezi de latex termosensibil cu spuma vascoelastica. Are zone de confort care ofera suport de calitate spatelui tau.

Exista mai multe modele pe piata care te ajuta sa lupti impotriva durerilor de spate. Asternutul tau este suplu si moale, permitandu-ti sa te bucuri de un somn de calitate. Ferma si moale, salteaua hibrida te va multumi.

  • O saltea adaptata la caldura

Salteaua hibrida are o buna ventilatie. Datorita tehnologiilor folosite in proiectarea acestui tip de saltea, te bucuri de un somn bun, chiar si pe vreme calda. Latexul reactioneaza pozitiv la caldura ambientala, precum si la caldura pe care o emani in timp ce dormi. Celulele care alcatuiesc salteaua faciliteaza si ventilatia acesteia.

Cand exerciti presiune asupra saltelei care produce caldura, caldura este absorbita de spuma cu memorie. Salteaua hibrida este, prin urmare, o alegere excelenta pentru persoanele care transpira abundent in timpul somnului.

  • Alegere mare

Exista o mare posibilitate de alegere in sensul ca poti opta pentru o saltea hibrida in functie de modul in care se imbina arcuri si spume. Astfel, te poti bucura de cateva saltele cu niveluri de combinatii care vor satisface nevoile tale. In functie de pozitia preferata de dormit, vei gasi o saltea hibrida potrivita pentru tine.

  • Accesorii decorative

Saltelele hibride sunt concepute cu materiale de calitate, ceea ce le permite sa aiba finisaje armonioase si un design elegant. Prin urmare, sunt ergonomice si trec fara indoiala pentru accesorii decorative pentru camera ta.

Dezavantajele saltelei hibride

Unele dezavantaje ale saltelei hibride merita verificate.

  • Disconfort in perioadele reci

Daca salteaua hibrida este aleasa pentru aspectul ei suplu si moale, aceasta poate deveni ferma in perioadele reci. Intr-adevar, latexul tinde sa se intareasca in contact cu frigul. Vei avea senzatia de a te intinde pe o saltea a carei fermitate te poate deranja.

  • Pretul cam mare

Desi salteaua hibrida este cea mai potrivita alegere, se poate confrunta cu un aspect care incetineste achizitia: pretul. Saltelele hibride sunt in general scumpe. Cu toate acestea, avand in vedere toate posibilitatile pe care le ofera, aceste preturi pot parea rezonabile. Iti vei aminti ca pur si simplu nu sunt accesibile tuturor.

  • Greu de manevrat

De foarte multe ori, saltelele hibride sunt grele si iti pot ingreuna munca. Ocupa mult spatiu in camera ta, ceea ce ar putea ingreuna gestionarea lor, mai ales atunci cand esti singur.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…