Ce avantaje au bijuteriile din argint?

0 Shares
0
0
0

Bijuteriile sunt accesoriile pe care le pot purta si femeile dar si barbatii, atat in viata de zi cu zi, cat si pentru a-si completa tinutele elegante atunci cand participa la diferite evenimente.

Numarul femeilor care poarta bijuterii, este mult mai mare decat numarul barbatilor care poarta bijuterii, asa ca vom discuta in randurile care urmeaza despre bijuteriile pe care le prefera femeile.

Mai intai de toate precizam faptul ca in ciuda faptului ca exista bijuterii din aur sau chiar si din platina care au preturi destul de atractive, de cele mai multe ori femeile isi indreapta atentia spre un magazin bijuterii argint, de unde isi aleg bijuteriile preferate.

Fara doar si poate, cele mai cautate bijuterii de dama din argint sunt cerceii, ale caror preturi sunt super atractive, mai ales la Tomina Bijoux.

Cerceii Mickey Mouse care fac parte din colectia Happy, si pe care ii puteti alege de la magazinul amintit in randurile de mai sus, sunt accesorizati cu Cristale Zirconia, si reprezinta alegerea ideala atat pentru tinutele casual, cat si pentru tinutele elegante. Femeile care isi vor alege o astfel de pereche de cercei din argint, cu siguranta vor fi multumite de alegerea facuta.

Exista o multime de alte bijuterii din argint spre care isi indreapta atentia doamnele si domnisoarele. Daca va intrebati de ce argint, si nu alte metale pretioase, ei bine, veti descoperi in continuare care sunt cateva dintre motivele datorita carora, majoritatea femeilor aleg acum sa poarte bijuterii din argint.

  1. Argintul are proprietati hipoalergenice

Unul dintre cele mai mari beneficii ale argintului sterlin este faptul ca  este un metal hipoalergenic! Desi multe persoane sunt alergice la anumite metale, cum ar fi nichelul, argintul sterlin nu poate cauza probleme.

Unele bijuterii pot fi doar placate cu argint, asa ca este recomandat sa cautati o eticheta care indica „925” sau „argint” pentru a va asigura ca este argint solid. Daca veti cauta la Tomina Bijoux bijuterii, indiferent ca doriti sa alegeti cercei, inele, bratari sau alte bijuterii, veti gasi eticheta “925” pe fiecare bijuterie.

  1. Durabilitate fantastica

Cand achizitionati o bijuterie doriti sa dureze o perioada cat mai indelungata de timp posibil. Atata timp cat va preocupa ingrijirea in mod corespunzator a bijuteriilor din argint sterlin, nu va trebui sa va faceti griji in ceea ce priveste durabilitatea acestora, si cu siguranta nu va fi necesar sa le inlocuiti niciodata.

  1. Bijuterii luxoase la preturi atractive

Daca nu aveti posibilitatea, sau pur si simplu nu doriti sa cheltuiti foarte multi bani pentru a va cumpara bijuterii din aur sau din platina, puteti alege bijuterii din argint, care chiar daca sunt mai ieftine decat cele din metalele pretioase amintite anterior, sunt luxoase si elegante, si au preturi mult mai atractive.

  1. Reputatie bine castigata

Indiferent de cum alegeti sa il purtati, argintul sterlin are o reputatie grozava in lumea bijuteriilor. Indiferent de cine va intreaba, vor sti ca nu glumiti cand veti spune ca va incanta foarte mult bijuteriile din argint pe care le detineti.

Argintul are o reputatie foarte buna datorita faptului ca are multe avantaje (cateva dintre acestea am enumerat pana acum), dar si datorita pretului mult mai mic decat al platinei si al aurului. Ba chiar mai mult, argintul este elegant si rafinat, deci reprezinta alegerea potrivita cand vreti sa va completati colectiile de bijuterii.

  1. Puteti construi cu usurinta o colectie

Datorita versatilitatii argintului sterlin, precum si a facilitatii bugetului, este usor pentru oricine sa construiasca o colectie de bijuterii din argint, incepand de la cercei argint, inele, bratari, lantisoare, etc.

Daca doriti sa va construiti o colectie care functioneaza pentru toate ocaziile, puteti face acest lucru in cel mai scurt timp. Faceti treptat selectiile  de piese pentru mai multe ocazii zilnice si veti avea intotdeauna un grup minunat de bijuterii din care sa alegeti.

  1. Usor de integrat intr-o tinuta

Bijuteriile din argint au de-asemenea avantajul ca se pot integra foarte usor in orice tinuta. Vreti sa purtati o rochie neagra eleganta, cu decolteul adanc? Cu siguranta un colier din argint si o pereche de cercei din argint, vor fi bijuteriile care vor accesoriza perfect tinuta.

Vreti sa alegeti o tinuta office, si nu stiti ce bijuterii vi se potrivesc? Nimic mai simplu, alegeti o pereche de cercei din argint si o bratara argint, si problema este gata rezolvata.

  1. Beneficii pentru sanatate

Argintul Sterling nu este doar atragator vizual, ci are o multime de beneficii si pentru sanatate. Combate infectiile, previne raceala si gripa si poate ajuta chiar si la vindecarea ranilor. Argintul este asociat si cu antibioticele si repararea pielii.

Asadar, indiferent de bijuteriile pe care doriti sa le alegeti dintr-un magazin bijuterii argint, vestea buna este ca bijuteriile din argint au preturi super atractive, iar mai mult decat atat, va ofera o multime de avantaje.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…