Ce contracte incheie viitorii miri pentru nunta lor?

0 Shares
0
0
0

Unul dintre primele momente de importanta majora din viata unui cuplu are loc atunci cand el decide sa faca marele pas si sa ii ofere inelul de logodna, iar raspunsul ei este DA.

Acesta este momentul in care relatia lor trece la urmatorul nivel. Este momentul in care cei doi parteneri se logodesc si se pregatesc pentru nunta, care este in mod normal cel mai important eveniment din viata unui cuplu (asta daca nu isi face un bebe aparitia intre timp).

Ei bine, in ceea ce priveste nunta, cei care au trecut prin aceasta etapa a vietii in ultimii ani, sau cei care urmeaza sa treaca prin aceasta etapa, sunt constienti de cate contracte trebuie sa incheie pentru nunta lor.

Viitorii miri trebuie sa se asigure de faptul ca incep pregatirile pentru marele lor eveniment cu aproximativ un an, sau chiar un an si jumatate inainte. este foarte important sa se asigure ca incheie cele mai avantajoase contracte, iar in randurile care urmeaza veti afla despre ce este vorba.

  1. Incheierea contractului cu un wedding planner

Un wedding planner este dupa cum bine stim cu totii, un organizator de nunti. Acesta are rolul de a organiza nunta si de a se asigura ca totul se desfasoara perfect. Din momentul in care se incheie contractul intre cele doua parti (miri si weddind planner), acesta din urma isi va intra in rol.

Prima sarcina va fi sa intrebe mirii care este data nuntii, si daca au gasit sala de evenimente. Iar in functie de numarul persoanelor care vor participa la eveniment, wedding plannerul va propune mai multe sali de evenimente, din care mirii vor putea alege varianta cea mai convenabila.

  1. Incheierea contractului pentru rezervarea salii de evenimente

Cand deja mirii stiu data nuntii, stiu cate persoane vor participa cu aproximatie la eveniment si si-au asigurat cel mai important contract (wedding plannerul), trebuie sa incheie contractul cu reprezentantii salii de evenimente.

Aici facem precizarea ca in contract trebuie mentionata data si ora de la care incepe evenimentul, pretul meniurilor, dar si daca mirii primesc bautura sau cel putin o cafea gratis. Exista diferite restaurante care ofera astfel de facilitati, in timp ce altele nu ofera asemenea facilitati.

  1. Incheierea contractului cu un dj

Muzica la nunta este foarte importanta, iar mirii trebuie sa tina cont de acest lucru. Exista multi miri care nu tin cont de importanta dj-ului si nu fac alegerea potrivita. Ei bine, daca un dj stie sa pregateasca playlist-ul in functie de nuntasii care participa la eveniment, acestia vor fi mereu pe ringul de dans, iar atmosfera va fi incendiara.

Daca dj-ul insa nu pune muzica pe placul nuntasilor, acestia cel mai probabil nu vor dansa, iar atmosfera nu va fi una demna de un astfel de eveniment.

Tocmai de aceea, miri trebuie sa aleaga un dj renumit, care este apreciat in comunitate, si sa incheie cat mai repede contractul cu acesta. Optional, pot alege sa angajeze si o orchestra sau diferiti solisti pentru evenimentul lor.

  1. Incheierea unui contract cu o cofetarie

Mirii trebuie sa se asigure de-asemenea ca fac alegerea potrivita si in ceea ce priveste cofetaria cu care vor incheia un contract. In afara de cele doua torturi, iar aici ne referim la tortul miresei si la tortul nasei, cofetaria va livra si prajiturile pe care invitatii le vor savura imediat dupa tortul miresei.

Totodata, mirii vor alege de la aceiasi cofetarie, si prajiturile care vor fi parte din pachetul de marturii oferite invitatilor, cel mai probabil alaturi de o butelie de vin sau o sticla de tuica. Exista si situatii in care mirii le dau invitatilor prajitura si diferite alte bunuri precum o lumanare parfumata de exemplu.

  1. Incheierea contractului cu o florarie

Nu in ultimul rand, facem precizarea ca la o nunta sunt foarte importante florile, asa ca mirii trebuie sa se asigure ca fac cea mai potrivita alegere. Acestia trebuie sa aleaga o florarie a carei aranjamente florale le-au mai vazut, si le-au atras atentia.

De la florarie, mirii vor alege in primul rand buchetul miresei si buchetul nasei, dar si aranjamentele florale de la sala de evenimente. Deci, fara doar si poate, si florile sunt importante.

Acestea sunt cele 5 contracte pe care mirii trebuie sa se asigure ca le vor incheia cu cel putin un an inainte de marele eveniment. In conditiile in care se fac atat de multe nunti, este greu de gasit un wedding planner bun, o sala de evenimente libera, un dj bun, o cofetarie care face cele mai bune torturi si prajituri sau o florarie care sa poata oferi aranjamente florale de cea mai buna calitate; intr-un timp scurt.

Mirii care se vor asigura de faptul ca vor incheia aceste contracte cu un an inainte cel putin, vor avea parte de un an linistit. Ceilalti, vor fi in permanenta agitati pana la marele eveniment.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…