Cele mai bune smartphone-uri pentru muzica

0 Shares
0
0
0

Fiecare producator incearca sa aduca ceva distinctiv, astfel incat smartphone-ul lor sa poata atrage consumatorii. Aproape toata lumea asculta muzica atunci cand are timp, iar majoritatea utilizatorilor folosesc smartphone-urile pentru a asculta muzica si pentru a urmari videoclipuri pe Youtube.

Din acest motiv, diferiti producatori au acordat o atentie deosebita capacitatii audio a smartphone-urilor. Veti descoperi in randurile urmatoare unele dintre cele mai bune smartphone-uri pentru iubitorii de muzica.

  1. Huawei Mate 9

Huawei Mate 9 este unul dintre cele mai apreciate telefoane mobile Huawei, si vine cu o configuratie de difuzoare stereo duala, cu un singur difuzor gasit pe dispozitiv si un difuzor secundar incorporat in casca.

Mate 9 ofera utilizatorului o experienta audio de top. Difuzoarele produc un sunet clar si puternic chiar si atunci cand sunt pastrate la niveluri de sunet scazute. De-asemenea, si Huawei Mate 10 este un smartphone care impresioneaza la acest capitol.

Aceste telefoane mobile Huawei insa, nu sunt singurele dispozitive ale brandului care impresioneaza. Toate telefoanele Huawei au ceva special, ceva prin care reusesc sa starneasca admiratia si interesul utilizatorilor la nivel mondial.

  1. HTC U11

Principala caracteristica a dispozitivului HTC U11 este reprezentata de capacitatile sale audio de nivel superior, care bat majoritatea celorlalte smartphone-uri de pe piata. HTC U11 este cunoscut pentru difuzoarele Hi-Fi Boom. Suporta audio pe 24 de biti ceea ce va face sa experimentati o calitate excelenta a sunetului.

Prezenta chipsetului DAC pe 24 de biti a imbunatatit iesirea audio, ceea ce il face sa suporte si inregistrarea audio 3D. Aparatul suna nu numai excelent in aer liber, ci ofera un sunet uimitor si in castile sale USonic.

  1. Samsung Galaxy S8

Folosind S8 pentru a asculta muzica, va permite sa sincronizati doua de casti Bluetooth fara fir. Acest dispozitiv accepta de asemenea, sunet de inalta rezolutie, permitand utilizatorilor sa se bucure de sunete de cea mai buna calitate.

  1. iPhone 7

IPhone 7 si iPhone 7 plus sunt dispozitive care impresioneaza prin volumul si calitatea sunetului, care este de aproape doua ori mai buna decat pe celelalte dispozitive IOS. Sistemul de sunet stereo al acestor dispozitive de la Apple asigura ca utilizatorul are cea mai buna experienta de sunet.

Dispozitivul are difuzoare stereo in partea superioara si inferioara a acestuia, care nu numai ca imbunatatesc calitatea sunetului, dar il fac si mai clar.

  1. LG V20

Acest smartphone LG este de asemenea destul de bun in ceea ce priveste calitatea sunetului, chiar daca nu are modul B&O. Dispozitivul isi schimba hardware-ul prin utilizarea recentului chipset DAC ES9218 ESS, care reduce zgomotul si imbunatateste performanta. LG V20 are de asemenea, casti diferite, care ofera o iesire audio de 2Vrms, ceea ce face ca utilizatorul sa aiba o experienta sonora buna in timp ce asculta muzica.

Noul DAC V20 ofera o imbunatatire de 50% a performantei in timpul zgomotului. In mod implicit, LG V20 accepta muzica pe 32 de biti, ceea ce il face pe proprietar sa se bucure de cea mai buna experienta muzicala.

  1. Sony Xperia XZ Premium

Calitatea audio a acestui dispozitiv este punctul culminant alaturi de afisajul HDR 4K. Este echipat cu un difuzor stereo frontal. Sony Xperia Xz accepta tehnologia LDAC care previne pierderea de calitate atunci cand este conectat la un difuzor wireless.

De asemenea, o alta tehnologie DSEE, prezenta in dispozitiv ofera un sunet mai bun la redarea muzicii. In plus, trebuie facuta precizarea ca dispozitivul accepta audio de inalta rezolutie pentru ca utilizatorul sa obtina cea mai buna experienta audio.

Acestea sunt asadar dispozitive ideale pentru utilizatorii care folosesc smartphone-ul pentru a asculta muzica preferata. Recomandarea noastra este Huawei Mate 9 pentru persoanele interesate de un smartphone pe care sa il foloseasca in mod deosebit pentru a asculta muzica, dat fiind faptul ca este unul dintre cele mai apreciate telefoane mobile Huawei.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…